9-29 март 2020

срещи за проверка на ключовите умения за прием в престижни средни училища в чужбина и изграждане на стратегия за кандидатстване (запознаване с тестовете за IQ ниво и проверка на академичните умения в основните учебни предмети).

Кампанията за откриване на таланти и подготовката им за кандидатстване в пансионатни училища в Европа е насочена към учениците в  7, 8, 9 и 10 клас. Дава възможност на ученици с амбиции за развитие в различни сфери да получат успешен прием в желаното училище. При демонстриране на висок потенциал учениците ще бъдат представени и за стипендия, според избрания профил и специализация на съответното училище (специализациите на училищата може да бъдат в следните сфери: Математика и Физика, Естествени науки, Роботика и IT, Хуманитарни науки, Изкуства и Спорт)
В рамките на кампанията за кандидатстване заедно ще очертаем програмата за продължаване на образованието на детето ви в чужбина или комбинирано в България и в чужбина.
  • Ще ви запознаем с тестовете за интелигентност на пансионатните училища.
  • Ще ви представим ползите на теста за академична подготовка, който вашето дете може да направи.
  • Ще ви дадем възможност да разберете нивото на владеене на английски език от вашето дете, като определим ден за провеждане на езиков тест.

Всички желаещи да се включат в кампанията трябва да направят своята регистрация тук или на телефон 02/988 1082.

Срещите ще се проведат в дните от 9 до 29 март 2020, между 10.00 и 15.00 часа

Предварително уговорените срещи ще се проведат чрез онлайн конферентна система.

За допълнителна информация можете да се свържете с наш консултант на
телефон 02/988 10 82 или имейл sledu@darbi.eu

РЕГИСТРАЦИЯ

 

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Дарби работи с повече от 50 пансионатни училища, чиито процедури за прием дават възможност на талантливи български деца да учат в тях със стипендии. Партньорски училища до момента са инвестирали над 600 000 английски лири в такива таланти, както с постижения в науките и спорта, така и в изкуствата.

Адрес: София, пл. Света Неделя 4, ет. 5 (02/988 1082)