Astrum Education Group е независима образователна институция, базирана в Лондон. В състава и влизат трите пансионатни училища за средно образование - Chelsea Independent College, Duff Miller и Lansdowne College.

Chelsea Independent College се намира в близост до модерния лондонски Челси. Училището осигурява среда и атмосфера, в която младите хора могат да открият своите собствени уникални таланти, като същевременно развиват чувство за цел, самодисциплина, и познания как да живеят и да работят с други хора.То е най-новото от трите колежа – открито е през 2004 година. В него се обучават около 300 ученика, като чуждестранните ученици са 55%.

Duff Miller College е основан през 1952 година и това е най-старото от трите училища. Разположено е в един от най- интересните и аристократични райони на Лондон – Кенсънгтън. В него се обучават 340, като едва 9% от тях са чужденци. Училището изгражда у своите възпитаници силно чувство за общност и отлична хармония между тях и преподавателите . Стремежът е да създаде среда, която вдъхновява учениците и им дава увереност и ентусиазъм за постигане на възможно най-високи резултати.

Lansdowne College е третото от групата училища.Основано е през 1989 , а днес в него се обучават 350 ученика, като едва 13% са чуждестранни. То също е разположено в централен Лондон, в един от най-интересните му райони – Нотинг Хил.

Училищата предлагат отлична материална база за обучение, а така също и за настаняване на своите ученици. Общежитията са в непосредствена близост до училищата. В извънкласните дейности, наред със спорта са и клубовете по интереси – изкуство,фотография, театър, дебати и други.

Учебни програми:

GCSE
A Level
Medics Programme
Oxbridge Programme
Foundation Programme

Изучавани предмети:

Счетоводство, древна история, изкуство и дизайн, биология, бизнес, класически цивилизации, драма, икономика, филмови науки, изящно изкуство, висша математика, графика, правителство и политика, италиански,латински, право, френски, психология, фотография, социология, испански, театрални науки и много други.

Стипендии:

Училищата отпускат специално за български ученици академични стипендии, в размер до 20% от учебната такса.

Пълна информация за процеса на кандидатстване в Chelsea Independent College ще получите в Консултантска къща „Дарби” – направление „Средно образование в чужбина”: тел. 02 988 10 82, ел.поща: sledu@darbi.eu или в офисите ни в страната - Варна, Бургас и Плевен.

Детайлна информация

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com