Училището е основано през 1593 година от френски монаси от йезуитския орден. Най-ранните доказателства за съществуването на сградите на училището са от 1372 година. През годините училището се е променяло и разширявало, за да се превърне в съвремието в една от най-големите обитавани сгради в Европа. Разположено е сред прекрасна английска природа, на 70 км. северно от Манчестър.
Учениците разполагат с библиотека с над 50 000 тома книги и ръкописи, някои от които датиращи от 10 век. Библиотеката спокойно съперничи на колекциите на множество университети. Училището предлага на своите ученици отлично образование и ги подготвя за успешен и пълноценен живот в съвременния свят. Програмата им дава възможност да изследват и развиват цялостно своите таланти.

Вид Стипеднии: Академични, музикални , изкуство и дизайн, комбинирани

Размер на стипендията: до 40% от годишната такса

Брой отпускани стипендии: в зависимост от показаните резултати

Условия за кандидатстване: Академични постижения и отлични резултати на изпитите по английски, математика, науки и по избор френски, латински, гръцки или испански за GCSE, за A Level – английски език, математика и два от предметите, които са избрани за изучаване.

Срок за кандидатстване: Предстои обявяване

 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com