Коледни оферти за кандидатстване в Европа

Повечето абитуриенти знаят, че само след около месец изтичат крайните срокове за кандидатстване в някои държави и отделни програми в Европа. Ако и вие сте решили да продължите образованието си извън страната, трябва да се организирате бързо и да подготвите всички необходими документи.
Не пропускайте възможността да изберете най-подходящия за вас университет, като се възползвате от специалните коледни оферти, които консултантите на Дарби са подготвили за вас.

Изберете един от нашите пакети за комбинирано кандидатстване в 4, 5 или 8 европейски университети и си спестете тревогите, свързани с кратките срокове и колебанията дали правите всичко в съответствие с изискванията. 

Нашите консултанти ще се погрижат за всички детайли, свързани с кандидатстването – от подбора на най-подходящите университети за избраната от вас специалност, през окомплектоването на документите и писането на мотивационно писмо, до настаняването.

Някои от нашите кандидати вече имат официални прием за 2021 г. в университети в Нидерландия като: University of Amsterdam, Utrecht University, Vrije University Amsterdam, Groningen University, Tilburg University, University of Twente и др.

Осигурете си спокойни и весели Коледни празници – запазете безплатна консултация сега на uniedu@darbi.eu или 02/988 10 92, за да получите своята индивидуална оферта.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com