Онлайн курс за ученици: Digital Marketing & Advertising
darbi collegeDARBI COLLEGE е първото английско училище за средно образование в България с лиценз от Cambridge Assessment International Education от 2007 г. Колежът е изграден по модела на английската образователна система, която има вековни традиции в частта средно образование.
Описание на курса
Курсът цели да развие познания и умения в областта на онлайн маркетинга, изгражане на рекламни кампании и маркетинг стратегии за представяне на продукти или услуги в социалните мрежи чрез маркетингови модели. Ученици и младежи с идеи за Start-up бизнес ще могат да се ориентират в новостите и тенденциите в дигиталния маркетинг, да придобият фундаментални познания в областта и ще могат да ги прилагат на практика в реален бизнес контекст. Заложените теми, методика на преподаване и оценяване са изградени спрямо английската колежанска образователна система, а сертифицирането се извършва от DARBI COLLEGE. 
Преподавател: Людмила Христова /преподавател по бизнес и икономика A Level в Darbi College и оценител на изпитни работи към Cambridge Assessment International Education/
Ключови компоненти, заложени в курса
  • Практическо приложение на маркетинговия микс (4Ps/7Ps, 4Cs)
  • Изготвяне на маркетингови стратегии
  • Социални медии, инфлуенсърство и дигитализация
  • Електронна търговия
  • Социален маркетинг
  • Тенденции в маркетинга
  • Изграждане на рекламно съдържание
  • Ефектът на COVID-19 върху маркетинговите стратегии и други фактори, оказващи влияние върху световните тенденции и практики
Кога стартира курсът и кога се провеждат занятията?
Планирано е курсът да започне на 11 април 2021 г. Занятията ще се провеждат всяка неделя от 15.00 до 18.00 ч.
Продължителност и начин на провеждане
Курсът ще се състои от 20 академични часа (5 седмици). Занятията ще се провеждат в дигитална среда с възможност за въпроси към преподавателя.
За кого е подходящ курсът?
Допускат се курсисти над 16 г. (курсистът трябва да има навършени 16 г. към момента на полагане на финалното оценяване).
Курсът е насочен към кандидат-студенти в България или чужбина за направления: Маркетинг, Маркетинг Мениджмънт или Дигитален маркетинг, които търсят възможност да придобият основополагащи знания преди началото на следването си в университет. Той е отлична възможност да добавите конкретни знания, терминология и умения, които да дадат добавена стойност във вашето CV, да бъдете по-конкурентни спрямо други кандидати, които нямат бизнес-икономически модули в своето средно образование.
Сертифициране
За да придобият сертификат за завършен курс, курсистите ще трябва успешно да преминат през няколкостепенно оценяване под формата на седмични задания върху дискутираните теми. Заданията ще бъдат с практическа насоченост и ще изпитват възможностите на курсистите да прилагат придобитите знания в реален контекст, да реализират връзката между теория и практика, което от своя страна ще увеличи стойността на придобитите знания като източник на теоретична обосновка и практическа приложимост.
РЕГИСТРАЦИЯ:
captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com