Ако се колебаете каква професия да изберете, ако не знаете кой университет е най-добър за избраната специалност, ако още не сте сигурни къде искате да учите и как да се подготвите за предстоящото кандидатстване - елате на Изложението на Дарби „Уча в чужбина”!

От 16 септември до 01 октомври 2017 г. ние , от Консултантска къща „Дарби”, организираме за двадесет и девети пореден път Изложение за образование в чужбина - в градовете София, Плевен, Бургас и Варна.

Това е един от най-големите образователни форуми в страната, който по традиция предлага богата програма от семинари за новостите в света на средното и висшето образование в чужбина , чуждоезиковото обучение, както и индивидуални консултации за избор на училище, вид образователна програма или университет.

Целта ни е да дадем възможност на повече деца, младежи и техните родители да получат безплатни професионални консултации и информация на място. Ще можете да посетите семинари, обособени в три тематични области: „Висше образование в Европа”, „Кариерно развитие” и „Езиков тренинг” , както и да проверите нивото на знанията си чрез практически тестове за IELTS (2 компонента) и тестови приемни изпити за водещите университети във Великобритания (BMAT, ELAT, HAT, LNAT, STEP, TSA, UKCAT, MAT, PAT).

ЗА ПЪРВИ ПЪТ: По време на изложението може на място да кандидатствате безплатно за университет във Великобритания.

График по градове:

- София - Запиши си час за консултация!
- Плевен - Запиши си час за консултация!
- Бургас – Изложение - 30 септември 2017 г. от 11.00 ч - хотел „България”
- Варна - Изложение -  01 октомври 2017г. от 11.00 ч - хотел „Черно море”


Ако посетите изложението, ще получите каталог „ Висше образование в чужбина” 2018 - с детайлна информация за видове специалности, изисквания при кандидатстване, финансови условия; както и актуална информация за стипендии за средно образование, оферти за езикови ваканции и езикови курсове за учебната 2017/2018.

Подготвили сме и специални награди за участниците в изложението в четирите града:

1. 11 ваучера на стойност 100 лв. за кандидатстване, езикова ваканция или езиков курс с ДАРБИ.
2. 10 ваучера за безплатен онлайн курс IELTS Speaking

Освен това:

Един от всички, записали подготвителен курс в езиковите центрове на Дарби до 7 дни след датата на изложението, ще спечели безплатен IELTS изпит в Британски съвет на стойност 385 лв.

Тези от вас, които кандадатстват чрез Консултантска къща Дарби, ще участват в томбола за ваучер за самолетен билет на стойност 400.00 лв.

Имената на спечелилите ще бъдат публикувани в сайта ни на 9 октомври 2017 г.

ПРОГРАМАТА НА ИЗЛОЖЕНИЕТО МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК!


За повече информация се свържете на телефон 02/988 03 40 или office@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com