Излезе новата класация на престижното холандско издание Keuzegids, която оценява университетите според мнението на студентите, студентския успех и реализация и оценката на дръжаваната институция по акредитация за качеството на програмите.

На първо място за 6-та поредна година в страната е Avans University of Applied Sciences, а в топ 3 е и HZ University of Applied Sciences –партньори на ДАРБИ.
И двата университета са категорични лидери в бионауките и в науките за околната среда и управлението й (Environmental Science for Sustainable Energy and Technology и Water Management), както и в Логистиката и инженерството. В сферата на софтуерното инженерство, IT и мехатроника безспорен лидер е друг партньор на ДАРБИ-Fontys University of Applied Sciences. Това е университетът, който се откроява и в бизнес програмите, заедно със Saxion University of Applied Sciences.


ДАРБИ се гордее, че работи с най-добрите университети по приложни науки в Холандия и благодарение на прироритетното ни партньорство помагаме на всички желаещи да учат там. Ако и Вие сте сред тях, можете да се свържете с нас за повече въпроси и информация на: uniedu@darbi.eu или на тел. 02/9881092.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com