Вдъхновени от амбициите и желанието на ученици избрали да кандидатстват Арт и Дизайн специалностив чужбина, виждаме голямата нужда от подготовка, която да насочи и подпомогне талантливите бъдещи студенти в специалности като: Графичен дизайн, анимация, архитектура, продуктов дизайн, интериорен дизайн, визуални изкуства, илюстрация и други. Изготвянето на портфолио за чужбина трябва да бъде съобразено с изискванията на конкретното учебно заведение – като брой и вид на творбите, начин и срок на представяне.

Имаме удоволствието да представим новия проект на ДАРБИ ВАРНА - курс за подготовка на портфолио, насочен изключително към кандидати за тези специалности във Великобритания, Германия и Холандия.

Подготовката ще бъде съобразена с  избраната от вас специалност и изискванията на конкретните университети.  По време на курса ще доразвиете рисувателните си умения с различни техники и материали.

Занятията ще се провеждат всяка събота от 16:00 до 20:00 ч. от 21 октомври 2017 до 31 януари 2018 (без официални празнични дни)

За повече информация и креативни идеи:
officevarna@darbi.eu,
052 63 20 01 или 0878 696 112

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com