Започва записването за участие в 16-то издание на Националната викторина на английски език „Образование на бъдещето”, организирана от „Дарби”. Това е единственото по рода си кариерно състезание на английски език за гимназисти в страната, което дава възможност на млади хора от цяла България да се срещнат помежду си, да премерят знанията си по английски език и да научат повече за водещи образователни системи, университети, университетски специалности и възможни професии, свързани с тях. Участниците във Викторината развиват и ценни презентационни, комуникативни и интердисциплинарни умения, необходими за всеки млад човек днес.

Инициативата се реализира в партньорство с Националния дворец на децата и с одобрението на МОН и по традиция е включена в Националния календар за изяви по интереси на децата и учениците. Гарант за високия престиж на Викторината е и дългогодишното партньорство и участие в нея на водещи университети и образователни институции от различни страни.

viktorina za obrazovanieВикторината се провежда на два етапа - регионални състезания през ноември 2018г. в шест български града (Варна, Бургас, Стара Загора, София, Плевен и Благоегврад) и финал на победителите от всеки град през март 2019г. Във всяка регионална викторина участват между 3 и 8 отбора от съответния град/регион. Отборите са съставени от четирима състезатели - ученици от 10 до 12 клас включително, неучаствали във Викторината досега.

Отборът-национален победител във финалното състезание печели голямата награда, осигурена от ДАРБИ – 2-седмично пътуване в чужбина. За всички останали участници, както и за публиката, има множество други награди.

Записването за участие става по реда на изпращане на формуляр с попълнени данни и до достигане на максимум 8 училища/отбора от всеки регион. Препоръчителен краен срок за записване – 14.10.2018г.
Подробен регламент и материали за подготовка за всеки кръг се изпращат на учителите-ръководители на отбори 1 месец преди състезанието във всеки град, при подадена навреме заявка.

За записване и повече информация: «Дарби»; е-mail: foundation_darbi@abv.bg; тел. 02/988 10 92

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com