Европейските студенти стартиращи бакалавърската или магистърската си степен през 2020 в английски университет запазват правото си на финансиране, за целия срок на обучението си, независимо от развитието  на събитията около BREXIT.

В своя реч в Брюксел английският министър на висшето образование анонсира решението на английското правителство да запази правата на пребиваване, обучение и финансиране на европейските студенти, които ще започнат обучението си на Острова през 2020 година.

Няколко дни след старта на кандидатстудентската кампания за прием 2020, английското правителство последва примера на шотландците и също даде своите гаранции за подкрепа на европейските студенти, като потвърди че запазва възможностите за обучение и финансиране на нашите студенти при условията валидни и до момента.

Всеки, който се нуждае от допълнителна информация за кандидатстване във Велкобритания може да заяви своята безплатна консултация в ДАРБИ до края на май и да се запише за участие в UNI StartPoint 2020, на 25 юни – в ДАРБИ-София и ДАРБИ-Варна.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com