съвети от настоящите студенти за кандидатстване в Art & Design специалности

инфо среща

25 февруари 2020 – 14:00 часа - ДАРБИ-София - (пл.Света Неделя 4, етаж 5)

27 февруари 2020 - 15:00 часа - ДАРБИ-Варна - (ул. Тодор Икономив 12)

Gosia Jaracz е от Falmouth University, UK и ще гостува в ДАРБИ (София на 25.02.20 и Варна на 27.02.20), за да сподели с кандидат-студентите опита си от университетското обучение в креативните специалности. Какви са особеностите при кандидатстване, какво е значението на портфолиото и какво предимство дават допълнителните занимания и интереси в сферата на изкуствата.
При кандидатстване в креативна специалност освен представянето на академични документи, препоръки и мотивационно писмо повечето европейски и американски университети имат изискване за представяне на портфолио. Списъкът на специалностите, чиито прием е базиран на портфолио, а често и на специфично интервю е доста широк, като сред тях се подреждат: Архитектура, Графичен дизайн, Гейм дизайн, Иинтериорен дизайн, Анимация и други.
Извън формалните срокове, процедури и документи за кандидатстване е важно всеки кандидат-студент да се информира и за специфичните страни на обучението в избраната специалност – как се провежда обучението, как се оценяват знанията, има ли условия за стажове и практики ... и не на последно място условията за живот и нужните средства за издръжка на един студент в чужбина.
Посетете информационната среща с Gosia Jaracz от Falmouth University, за да намерите отговор на въпросите, които ви вълнуват и да се подготвите за успешно каднидатстване.

Събитието ще се проведе в офисите на ДАРБИ:

ДАРБИ-София (пл.Света Неделя 4, етаж 5) и ДАРБИ-Варна (ул. Тодор Икономив 12)

като предварителна регистрация за участие е препоръчителна, тъй като местата са ограничени ( uniedu@darbi.eu  02/9881092)

Регистрирай се за участие сега!

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com