Специализирани индивидуални срещи през февруари в ART Studio DARBI

Art&Design специалности
Кандидатстване в университет
Изграждане на портфолио

Каним всички ученици от 9 до 12 клас и техните родители, които се интересуват от възможности за професионална реализация в различни Art & Design специалности като: Architecture, GraphicDesign, Productdesign, Аnimation, GameArt, FashionDesign и др. на безплатна СПЕЦИАЛИЗИРАНА СРЕЩА, в която ще обсъдим:

  • Спецификите на различните професии
  • Къде и на какъв език могат да се изучават в чужбина
  • Какво и как трябва да подготвите за кандидатстването
  • Какви са изискванията и разликите за PORTFOLIO на университетите в чужбина и България
  • Как да разпределите правилно оставащото ви време за надграждане и финализиране на портфолиото
Ще имате възможност да представите и обсъдите ваши творби, да изградите стратегия какво още трябва да подобрите и да получите съвети за това какво може да ви помогне за предстоящото кандидатстване.
Ще презентираме портфолиа на вече приети студенти. Ще обсъдим различни проекти и задания, които се разработват по време на обучението в университета, а някъде и преди самия прием.
Творческите дейности, сред които е и рисуването, помагат на мозъка да се развива. Дясната част на мозъка се използва за емоционални и творчески активности, а лявата страна се фокусира върху аналитичните процеси и логиката. Когато човек рисува, и двете страни на мозъка му са ангажирани, което помага за постигането на пълния потенциал от възможности на човек.

Ако рисуването ви привлича и искате да развиете уменията си в тази посока или желаете да вплетете това хоби в своята бъдеща професия, то може да разгледате възможностите за обучение в Art Studio Darbi.

*Изисква се предварително записване на час:

За София: 02/ 988 10 92 или uniedu@darbi.eu 

За Варна: 052/ 63 20 01 или officevarna@darbi.eu
За Бургас: 0878 696 117 или m.kostova@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com