През последните години Австрия става все по – предпочитана образователна дестинация и определено има какво да се каже за нея и нейните нови възможности в областта на висшето образование. Затова, консултантите на Дарби обявяваме 18-ти април за Ден на Австрия и ще отговаряме на всички ваши въпроси, свързани с обучението в тази държава.

Според последните класации за най-добър град за живеене в света, Виена се нарежда в ТОП 5 за 2018-та година. Делът на регистрираните чуждестранни жители в града е 30%, каквато е и частта на студентите-чужденци, записани във Виенските университети . Това говори за изключително добра политика на Австрия, ориентирана да привлича и да създава условия за граждани от други държави. Като доказателство, учебната 2018/2019 година ще стартира с нови специалности, разработени изцяло на английски език.

Отличните условия за живот, международният отзвук на университетите и тяхното реноме привличат много кандидат-студенти, което създава и изключително конкурентна среда. Университетите въвеждат нови срокове и процедури по кандидатстване, както и приемни изпити за някои специалности.

Заповядайте на 18-ти април и задайте въпросите си, а ние ще Ви разкажем и това, за което сте пропуснали да попитате. За да се запишете за събитието, свържете се с нас или попълнете кратката регистрационна форма. Индивидуалните безплатни консултации ще се провеждат в офисите ни в страната:

Консултантска къща ДАРБИ – София – пл. "Света Неделя" 4, uniedu@darbi.eu, 02/9881092
Консултантска къща ДАРБИ – Варна – ул. "Тодор Икономов" 12, officevarna@darbi.eu, 052/632001
Консултантска къща ДАРБИ – Бургас – ул. "Цар Симеон I" 68, officeburgas@darbi.eu, 0879/880784
Чрез електронна среща – по скайп или друга онлайн система, за всички, които не могат да присъстват лично.


Извън рамките на събитието можете да получите допълнителна информация и каталози от офисите на ДАРБИ в цялата страна.
СОФИЯ – ВАРНА – ПЛЕВЕН – БУРГАС
www.darbi.eu


РЕГИСТРАЦИЯ

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com