Дарби ти дава свободата да комбинираш университети в различни държави, за да откриеш най-подходящото място за теб.

Провокирай себе си - участвай в UNI StartPoint, открий своите университети, а ние ще те подготвим за тях.


UNI StartPoint 2019
Програма

13:00-13:45 Кариерно ориентиране - Разясняване характеристиките на различните професионални сфери и специалности, и съпоставянето им с индивидуалния профил и потенциал на кандидатите. Обсъждане на връзките между отделните професии и определяне на университетските специалности, от които е подходящо да започне кариерният път.

14:00-14:45 Комбинирано кандидатстване в Европа с обучение на английски език -
Как да съчетаем кандидатстването в няколко държави, в зависимост от сроковете и процедурите на всяка една? Разнообразие от специалности в различни области, изисквания за прием и процедури за кандидатстване.

15:00-15:45 Комбинирано кандидатстване в Европа с обучение на немски език - Къде трябва да кандидатстваме с академична справка и къде се изискват приемни изпити? Какво трябва да е нивото на езиков сертификат за директен прием или подготвителна година.

16:00-16:45 Арт и дизайн специалности – Разновидности на специалностите свързани с изкуства и дизайн. Специфични изисквания за портфолио и арт задачи за конкретни специалности. Курс за изграждане на индивидуално портфолио.

16:45-17:30 Индивидуални въпроси и коментари


СЪБИТИЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА:
2 ЮЛИ 2018г.

В офисите на ДАРБИ в:
София – Варна – Бургас
(Вход свободен)
Регистрирайте се за участие сега!

РЕГИСТРАЦИЯ

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com