Виртуално Изложение за висше образование в България и чужбина - 19 септември

Регистрирай се безплатно тук: www.vefbulgaria.com

То дава шанс на всеки посетител, без усилие, да се свърже с български и чуждестранни университети изцяло онлайн.

logos 1024x207
Разстоянието няма значение! Само с един клик може да проведете конферентен разговор с представител на избраното учебно заведение или да зададете въпросите си в чата.
Виртуалното издание на изложение „Уча в чужбина“ представя всичко важно за учениците, кандидат-студентите и техните родители - от избор на бакалавърски и магистърски степени, езикови сертификатни подготовки и кариерно ориентиране. През селекция на университети и държави спрямо личния профил и финансови параметри на кандидата. В рамките на изложението може да получите и ценни съвети за подготовката за университетските приемни изпити, портфолио, интервюта и прослушвания.
Светът е голям и предлага изключително разнообразие от образователни възможности. И единствено технологичното чудо на Виртуалното Изложение може с един клик да свърже учебни заведения от цял свят с потенциалните им ученици и студенти от всяко кътче на света.

Избери своя университет ОНЛАЙН като се включиш безплатно във Виртуалното Изложение!

Ако си пропуснал събитието или искаш повече информация - свържи се с нас на тел.: 02/988 10 92 или e-mail: uniedu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com