Ден на кандидат-студента в Холандия

16.02.2019 – 11.00-16.00 ч. – София, пл. „Света Неделя” 4-етаж 2

И тази година Холандия е сред топ дестинациите за българските кандидат-студенти в Европа. Качествено и международно признато образование, разумни цени и възможност за кариерно развитие – това са три от водещите причини да изберете да учите там и Вие.


Ако търсите модерно обучение –комбинация на теория с практика и прилагане на наученото в конкретни, практически ситуации още от първи курс; стажове и предподаватели-хора от реалния бизнес, то тогава Университетите по приложни науки са най-подходящото място за Вас.


Как да изберете обаче един измежду тези 40 университети, на кого и защо да се доверите, не е емоционално, а съзнателно решение, базирано на признатите класации за висше образование и контактите на университетите с бизнеса. Във Ваша помощ ДАРБИ представя топ 3 на университетите по приложни науки в Холандия.


Елате на 16.02.2019 г. от 11.00 до 16.00 ч. в офиса на ДАРБИ в София на площад „Света Неделя” 4-етаж 2 и се срещнете с представители и студенти на:


Avans University of Applied Sciences – най-добрият университет по приложни науки в Холандия в последните 7 години
HZ University of Applied Sciences – неизменно в топ 3 на университетите по приложни науки в Холандия
Fontys University of Applied Sciences – институцията с най-добри контакти в бизнеса с над 500 холандски и международни компании.


Кандидатстудентска кампания 2019 за Холандия е вече в разгара си. Елате, научете повече и кандидатствайте на място сега!
Програмата на събитието включва лични срещи-консултации с представителите на университетите и презентация на всеки един от тях.

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА ТУК

За повече информация: ДАРБИ –София – тел. 02/9881092; email: uniedu@darbi.eu

 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ!

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com