Кандидатстване в UK - Информационен ден

15 януари 2020 – крайният срок за кандидатстване в университетите във Великобритания за прием през есента на 2020 година наближава. За да успеете да изградите ефективно стратегията си, е важно да не оставяте подготовката на документите за последния момент. В помощ на вашата успешна кандидатура, можете още днес да уговорите своята среща с консултант на Дарби.

Всички кандидатстуденти, които все още не са подали документите си за прием в Шотландия, Англия, Уелс и Северна Ирландия, могат да се включат в Информационния ден на ДАРБИ и да зададат своите въпроси лично на консултантите.
В качеството ни на официален регистрационен център на UCAS даваме възможност за среща и на онези, които вече са подали документите си, но имат нужда да обсъдят с консултант конкретни въпроси, възникнали в процеса, допълнителни изисквания и документи от страна на университетите, разясняване на условия по оферти. 
Всичко това са важни моменти, които пряко касаят получаването на безусловен прием в желания университет.

По време на събитието можете да осъществите:

  • Безплатна регистрация в UCAS
  • Безплатно прикачване на препоръка към UCAS кандидатура
  • Безплатна консултация за предстоящите процедури след подаване на документите в UCAS (за всички, които вече са подали сами документите си в UCAS)
  • Безплатна консултация за кандидатстване във Великобритания (за учениците, на които им предстои да кандидатстват в британски университети за прием 2020)

Участието в Информационния ден се осъществява с предварително записване, а уговорените 30-минутни срещи ще се проведат в:

ДАРБИ София – (пл. Света Неделя 4, ет.5) uniedu@darbi.eu; 02/ 988 10 92
ДАРБИ Варна – (ул. Тодор Икономов, 12) officevarna@darbi.eu; 052/ 632 001

За кандидатите от други градове - чрез електронна среща – по скайп или друга онлайн система

Уговорените срещи ще се проведат на 13 ноември 2019 - между 10.00 и 16.00 ч.
Специален бонус за всички участници – безплатен диагностичен тест IELTS и/или пробен IELTS изпит на преференциална цена при изявено желание

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com