13.11.2019 - Информационен ден

Регистрирайте се за участие сега!

15 януари 2020 – крайният срок за кандидатстване в университетите във Великобритания за прием през есента на 2020 година наближава. За да успеете да изградите ефективно стратегията си, е важно да не оставяте подготовката на документите за последния момент. В помощ на Вашата успешна кандидатура, можете още днес да уговорите своята среща с консултант на Дарби.

Всички кандидат-студенти, които все още не са подали документите си за прием в Шотландия, Англия, Уелс и Северна Ирландия, могат да се включат в Информационния ден на ДАРБИ и да зададат своите въпроси лично на консултантите. В качеството ни на официален регистрационен център на UCAS даваме възможност за среща и на онези, които вече са подали документите си, но имат нужда да обсъдят с консултант конкретни въпроси, възникнали в процеса, допълнителни изисквания и документи от страна на университетите, разясняване на условия по оферти. Всичко това са важни моменти, които пряко касаят получаването на безусловен прием в желания университет.

 По време на събитието можете да осъществите:

Безплатна регистрация в UCAS

Безплатно прикачване на препоръка към UCAS кандидатура

∙ Безплатна консултация за предстоящите процедури след подаване на документите в UCAS (за всички, които вече са подали сами документите си в UCAS)

Безплатна консултация за кандидатстване във Великобритания (за учениците, на които им предстои да кандидатстват в британски университети за прием 2020)

Участието в Информационния ден се осъществява с предварително записване,
а уговорените 30-минутни срещи ще се проведат в офиса на:


ДАРБИ – София – пл.Света Неделя 4, етаж 5, uniedu@darbi.eu  02/9881092
ДАРБИ - Варна – ул. Тодор Икономов 12, officevarna@darbi.eu ; 052 63 20 01
За кандидатите от други градове - чрез електронна среща – по скайп или друга онлайн система

Уговорените срещи ще се проведат на 13 ноември 2019 -  между 10.00 и 16:00ч.

Специален бонус за всички участници – безплатен диагностичен тест IELTS и/или пробен IELTS изпит на преференциална цена при изявено желание

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com