Кандидатствай в европейски университети с английски или немски език - Webinar
12 май 2020 от 18.00 ч. - Информационен уебинар за ученици 11 и 12 клас
Искаш да учиш в чужбина? ... но на какъв език ще се обучаваш?
През последните години има засилен интерес на българските кандидат-студенти, към обучение на немски език. От друга страна обучението на английски език винаги е било желание на най-голям дял от кандидатстващите в чужбина, тъй като почти всяка страна в Европа предлага  различни специалности с преподаване на английски.
С избора на език на обучение обаче далеч не се изчерпват трудните въпроси, дори напротив, точно тогава те връхлита ураган от неизвестни:
КОЯ специалност да избера... а КЪДЕ се преподава на избрания от мен език... но КАК да селектирам подходящите за мен университети... и КАКВИ процедури, документи и предварителна подготовка изисква кандидатстването... и най-важното КАК мога да облекча всички процеси...
За да си напълно подготвен, е важно да прецениш още условията и бюджета за настаняване и издръжка, възможностите за финансиране и студентски труд, както и предимствата на всяка от образователните дестинации пред останалите.
Ако искаш да получиш конкретен отговор на въпросите си за кандидатстване в европейските университети с английски или немски език, запиши се за уебинара ни на 12 май от 18:00ч.
Ако си пропуснал събитието или искаш допълнителна информация, свържи се с нас на
тел.: 02/988 10 92 или e-mail: uniedu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com