15 ГОДИНИ ОБРАЗОВАТЕЛНА ИНСТИТУЦИЯ ДАРБИ
На 2 август 2021 г., в хотел Best Western Plus Hotel Expo, заедно с нашите служители, партньори, клиенти и приятели, отпразнувахме 15 години от създаването на образователна институция ДАРБИ.
По време на събитието представихме и специално създадената по повода юбилейна книга. Тя съдържа информация за предлаганите от компанията услуги, реализираните проекти и значимите събития през годините.
Сред гостите, които уважиха празника, бяха представители на: British Council Bulgaria, Нова телевизия, Българска национална телевизия, Алианс Принт, EasyAds, New Wave Holidays, Zonta Club Sofia, AG Capital и др.
По време на официалната част, създателят на ДАРБИ - г-жа Бистра Илиева запозна присъстващите с хронологията на забележителните моменти от 15-годишната история на образователната институция. След това тя връчи на служителите и дългогодишните партньори на компанията специални плакети в знак на признателност и благодарност. На финала думата бе дадена на всеки, желаещ да сподели своите спомени, впечатления и емоции от работата с и в ДАРБИ.
Партньорите отправиха своите пожелания за успех, а клиентите изказаха благодарност за професионализма и компетентността при съвместната работа с ДАРБИ.
Вечерта продължи със забавна тематична викторина, която мигновено отключи състезателния дух на гостите. Най-запознатите с историята и постиженията на ДАРБИ получиха и награди.

Гостите имаха и възможността да се включат в благоворителна кампания, закупувайки картини, нарисувани от служители на ДАРБИ. Средствата от кампанията ще осигурят незабравимо лято за децата от Център за настаняване от семеен тип в град Самоков.

Благодарим на всички, които 15 години се доверяват на ДАРБИ! Благодарим и на всички, които уважиха празника, както и на участниците в организацията на събитието!

Снимки от събитието и книгата можете да видите в нашата галерия.