Основано през 1958г. EAE Business School се утвърждава като едно от най-добрите висши бизнес училища в Испания. Всяка година студенти от над 72 държави се обучават по различни програми, за да придобият ефективни мениджърски умения и да изградят успешна кариера - 65% от обучаващите се са чуждестранни граждани. Благодарение на политиката си за развитие на партньорски връзки с останалите испански университети, студентите на EAE Business School получават двойна квалификация, с допълнителни дипломи от Universitat Politècnica de Catalunya или Universidad Rey Juan Carlos. Успешно се развива сътрудничеството с над 70 образователни институции в 22 държави. Университетът притежава акредитация от AEEDE и е първото испанско висше училище получило международен сертификат за качество. Високата репутация на EAE Business School проличава и в отреденото им, за трета поредна година, второ място сред испанските бизнес училища и 45 място в световната класация.

Кампус

EAE Business School има пет кампуса, три от които са в Барселона и два в Мадрид, както и офиси в Мексико, Колумбия и Перу, които укрепват институционалните връзки на университета с Латинска Америка и дават перспективи за участие в различни академични, културни и професионални програми за обмен.
Кампусът в Барселона разполага с обширни модерни съоръжения, с площ от 5000 квадратни метра. Обучението на студентите включва дейности, които се провеждат на място в кампуса или в реална работна среда, при условията на сключените от EAE Business School партньорски договори с различни компании. Учебната база в Мадрид е създадена през 2006 година и се намира в сърцето на финансовия район на града.
На разположение на всички студенти е удобна и много богата дигитална библиотека, включваща над 13 000 публикации с икономическа насоченост и абонамент за всички водещи икономически списания.

Степени

Обучението в EАE Business School дава възможност за придобиване на бакалавърска и магистърска степен, акредитирани както от испансканската държава, така и от международни бизнес организации.

Настаняване

Учебната база е централно разположена с изключителни удобства за студентите, но не включва предлагане на общежития. В помощ на студентите всяка година се предлага списък с подходящи апартаменти и екип от служители на университета оказва съдействие при огледите и наемането на избраните жилища.

Стипендии

Възможностите за стипендии са ограничени и се отнасят до определени специалности. От студентите се изисква да докажат освен, че имат право да кандидатстват за съответната стипендия и че имат нужда от нея, за да могат безпрепятствено да продължат образованието си.

Специалности

Бакалавърска степен

с обучение на английски език
Business Administration and Management

Магистърски програми
с обучение на английски език
International MBA BCN-NY *Semerster in New York
International MBA
Master of Internacional Business
Máster in Marketing & Sales

с обучение на испански език
Máster Project Management
Máster en Business Intelligence e Innovación Tecnológica
Máster en Dirección de Marketing y Gestión Comercial
Master en Bolsa y Mercados Financieros
Máster en Marketing Online y Comercio Electrónico
Máster en Dirección de Comunicación Corporativa
Máster Supply Chain Management & Logistics
Máster en Dirección y Gestión Financiera
Máster en Dirección de Recursos Humanos


Пълен списък на специалностите потърсете в ДАРБИ!