Доверете се на най-добрите!
 Доверете се на специалистите от Езиков център Дарби за своята подготовка за сертификат IELTS.
Какво представлява IELTS?

IELTS (International English Language Testing System) е сертификат за кандидатстване с образователни и професионални/имиграционни цели, който набира все повече популярност и заслужено доверие в цял свят. 

Изпитът съществува в 2 версии:

  1. Academic IELTS – при кандидатстване за бакалавърска или магистърска програма в англоезични университети; както и за лекари, търсещи реализация в англоезична държава.  
  2. General Training IELTS – при кандидатстване за работа извън България, където се изисква владеене на английски език или за имиграция в Канада, Австралия и Нова Зеландия.

Това, което отличава IELTS от други подобни сертификати е, че тества широк спектър от езикови и аналитични умения, необходими в университетска среда. 

Академичната версия на изпита е отражение на съвременния академичен английски език. Ето защо подготовката за този изпит изгражда солидна база знание, на която кандидат-студентът може да се опре в образованието си на ниво бакалавърска степен и нагоре. През последните 12 години IELTS се утвърди като най-предпочитания сертификат от топ университетите в международен мащаб /Кеймбридж, Оксфорд, LSE, университетите от Бръшляновата лига в САЩ и т.н/

В България изпитът се провежда от Британски съвет София - всеки месец в София, а от известно време, поради нарасналата му популярност се предлагат и по няколко допълнителни дати във Варна, Бургас, Пловдив и Велико Търново.

Кое е различното в IELTS подготовката при нас?

Дарби е един от първите центрове в България, който дръзна да наложи IELTS във време, когато популярността на сертификатите на Кеймбридж беше неоспорвана и се предлагаше масово. Постепенно IELTS  се изравни по значимост с TOEFL, като  международно признат сертификат за кандидатстване в англоезичните университети. Напоследък обаче, броят на университетите, които приемат единствено IELTS при кандидатстване се увеличи до такава степен, че все повече кандидат-студенти предпочитат да се подготвят за него.

Благодарение на натрупания през годините опит, специалистите от Езиков център Дарби разработиха уникални по съдържание и методика курсове за подготовка на IELTS, които гарантират високи резултати на изпита и съответно прием в топ университетите по света. Центърът е:

  • Единственият и неизменен носител на най-високото отличие на Британски съвет България по IELTS Партньорска програма – Платинен статут;
  • Средният успех на подготвените тук кандидати варира от 7,0 до 7,5 за 12 години, като максималните оценки на отделни компоненти : 9,0 не са прецедент.
  • Тук се предлагат различни по съдържание и продължителност подготвителни курсове за IELTS, което позволява  индивидуално планиране на обучението на всеки един кандидат в зависимост от стартовото ниво на владеене на езика и резултатите, които трябва да постигне.
  • В програмата на всеки курс е включен  пробен изпит MOCK Exam.  
  • Числеността на групите е от 5 до 8 курсисти, което позволява индивидуален подход.

Като продължителност курсовете са три вида: 180-часови (в рамките на една учебна година), 120-часови (в рамките  на три месеца) и 60-часови – в рамките на 10 дни през лятото или на 5 уикенда по време на учебната година, 48 часов практикум и онлайн курсове IELTS Writing IELTS Speaking.

Графиците на всички курсове са съобразени с изпитните дати в Британски съвет. Можете да видите графиците на предстоящите подготвки за IELTS ТУК.

 

Офисите ни във Варна и Плевен също предлагат подготовка за изпит IELTS.

Информация можете да получите на тел. или e-mail:

ДАРБИ София – 0878 696 113 / 
language@darbi.eu
ДАРБИ Варна –  0878 696 120 / officevarna@darbi.eu
ДАРБИ Плевен – 0879 880 781 / officepleven@darbi.eu
ДАРБИ Бургас –  0878 696 117 / officeburgas@darbi.eu

 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com