Success in IELTS and TOEFL is through our doors!

Какво представлява IELTS

IELTS (International English Language Testing System) е сертификат за кандидатстване с образователни и професионални/имиграционни цели, който набира все повече популярност и заслужено доверие в цял свят. 

Изпитът съществува в 2 версии:

  1. Academic IELTS – при кандидатстване за бакалавърска или магистърска програма в англоезични университети; както и за лекари, търсещи реализация в англоезична държава и  
  2. General Training IELTS – при кандидатстване за работа извън България, където се изисква владеене на английски език или за имиграция в Канада, Австралия и Нова Зеландия.

Това, което отличава IELTS от други подобни сертификати е,че тества широк спектър от езикови умения, необходими  в университетския живот и помага да се справим с всекидневни ситуации в англоговоряща страна.

Академичната версия на изпита е отражение на съвременния академичен английски език. Ето защо подготовката за този изпит изгражда солидна база знание, на която кандидат-студентът може да се опре в образованието си на ниво бакалавърска степен и нагоре. През последните 5 години IELTS получи такава популярност, че вече не само се признава от университетите в цял свят, но и се превръща в най-предпочитания сертификат от топ университети в международен мащаб / Кеймбридж, Оксфорд, LSE, университетите от Бръшляновата лига в САЩ и т.н/

В България изпитът се провежда в Британски съвет София София всеки месец, а от известно време поради нарасналата популярност за изпита IELTS се предлагат и по няколко допълнителни дати във Варна, Бургас, Пловдив и Велико Търново..

Кое е различното в подготовката на IELTS при нас

Дарби е един от първите центрове в България, който дръзна да наложи IELTS във време, когато популярността на сертификатите на Кеймбридж беше неоспорвана и се предлагаше масово. Постепенно IELTS  се изравни по значимост с TOEFL, като  международно признат сертификат за кандидатстване в англоезичните университети. Напоследък обаче, броят на университетите, които приемат единствено IELTS, става все по-голям. По тази причина кандидат-студентите предпочитат да се подготвят за него.

Междувременно нашите експерти придобиха достатъчен опит в организирането и провеждането на курсове за подготовка на IELTS, уникални по съдържание и методика и гарантирани резултати. За изминалите осем години средният успех на нашите курсисти  е между 7.0 и 7.5; с изключителни резултати на отделни компоненти / 8.5 и 9 /, които гарантират прием в топ университети по света.

Според нивото на владеене на езика след входящ тест по 2 компонента / Listening and Reading/, курсистите се разпределят в групи от максимум 8 човека. В Дарби можете да направите и пробен тест/ MOCK EXAM/ по 4-те компонента, който би ви дал реална и пълна представа за оценките и естеството на самия изпит IELTS, както и да се регистрирате за изпита.

Предлагаме 3 нива на целогодишна подготовка в рамките на 180 часа; IELTS Foundation, IELTS Graduation и IELTS Masterclass и 2 вида интензивни курсове: 60, 120- часов

Офисите ни във Варна, Плевен и Бургас предлагат подготовка за изпит IELTS:

Информация можете да получите на тел 02 983 38 19 и 0878 696 114 (София), 052/ 63 20 01 и 0878 0696 120 (Варна), 0879 880 781 (Плевен) и 0878 670 736 (Бургас)

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com