От месец април 2013 г. Езиков Център Дарби е оторизиран от Британски съвет като Регистрационен център за изпит за сертификат IELTS*. Изпитите се провеждат от Британски съвет, като датите се определят за съответната календарна година – всеки месец в София и няколко дати годишно в Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново и Русе. Трябва да се има предвид, че крайният срок за регистрация за изпита е около месец и половина преди изпитната дата. Актуалните изпитни дати за 2016 можете да видите тук.

За да извършим регистрирацията за изпит IELTS за съответната изпитна дата, e необходимо да ни бъдат предоставени копие от валиден документ за самоличност (лична карта или паспорт) и копие от платежното нареждане, с което е заплатена таксата за изпита (за 2016 г тя е 375 лв). Регистрацията може да бъде извършена във всеки един от нашите филиали - в София, Варна, Бургас и Плевен.

Ако не сте наш курсист и желаете да проверите готовността си за изпит, можете да се явите на цялостен пробен изпит MOCK Exam.  Ще бъдете оценени от нашите опитни преподаватели по стандартите на изпитния формат и ще получите индивидуална консултация и анализ на допуснатите грешки. Цената е 40 лв за включване в регулярния Мock Exam със съответната група курсисти, които приключват обучението си при нас; 60 лв – за провеждане на индивидуален пробен изпит и 20 лв за „диагностичен тест”  - 2 компонента (Listening&Reading). За да се регистрирате за Mock Exam, моля изпратете съобщение с името и телефонния си номер на: language@abv.bg.

* IELTS е международен сертификат за езикова компетентност, съвместна собственост на Британски съвет, IDP: IELTS  Австралия и University of Cambridge ESOL Examinations.  Повече от 3,5 млн души полагат тест IELTS по цял свят, за да кандидатстват в англоезични университети / формат Academic IELTS / или за работа  и имиграция  в Канада, Австралия, нова Зеландия и др /формат General Training IELTS/. Средният успех на подготвените от нас кандидати от 2007 година до днес е между 7,0 и 7,5 (при макс. 9,0).

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com