Регистрация за IELTS в Езиков център ДАРБИ
От месец април 2013 г. Езиков Център Дарби е оторизиран от Британски съвет като Регистрационен център за изпит за сертификат IELTS*. Изпитите се провеждат от Британски съвет, като датите се определят за съответната календарна година – всеки месец в София и няколко дати годишно в Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново и Русе. Трябва да се има предвид, че крайният срок за регистрация за изпита е около месец и половина преди изпитната дата. Актуалните изпитни дати за 2020 можете да видите тук.

За да извършим регистрирацията за изпит IELTS за съответната изпитна дата, не е задължително да сте били наши курсисти. Необходимо е да ни предоставите цветно копие от валиден документ за самоличност (лична карта или паспорт) и копие от платежното нареждане, с което е заплатена таксата за изпита (за 2024 г. тя е 448 лв.), директно по сметката на Британски съвет: IBAN: BG77 CITI 9250 1051 0015 01, BIC CITIBGSF; като в основание за плащане отбележите избраната изпитна дата и името на кандидата.


Регистрацията може да бъде извършена във всеки един от нашите филиали - в София, Варна, Бургас и Плевен. Трябва да се има предвид, че срокът за регистрация приключва около 3 седмици преди обявената дата за изпит.

Ако не сте наш курсист и желаете да проверите готовността си за изпит, можете да се явите на цялостен пробен изпит MOCK Exam. Ще бъдете оценени от нашите опитни преподаватели по стандартите на изпитния формат и ще получите индивидуална консултация и анализ на допуснатите грешки. Цената е 80 лв. за включване в регулярния Мock Exam със съответната група курсисти, които приключват обучението си при нас; 100 лв. - за провеждане на индивидуален пробен изпит и 40 лв. за „диагностичен тест” - 2 компонента (Listening & Reading). За да се регистрирате за Mock Exam, моля изпратете съобщение с името и телефонния си номер на e-mail:  language@darbi.eu

*IELTS е международен сертификат за езикова компетентност, съвместна собственост на Британски съвет, IDP, IELTS Австралия и University of Cambridge ESOL Examinations. Годишно повече от 3.5 млн. кандидати от цял свят полагат тест IELTS, за да кандидатстват в англоезични университети /формат Academic IELTS / или за работа и имиграция в Канада, Австралия, Нова Зеландия и др. /формат General Training IELTS/.

 

Средният успех на подготвените от нас кандидати от 2007 година до днес е между 7.0 и 7.5 (при макс. 9.0).

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com