През последните няколко години САЩ преобладава в света като най-популярната дестинация, комбинираща обучение на много високо ниво и туристически забележителности.

Твърде далечно за България, малцина успяват да се докоснат до магията на това прекрасно кътче от света.

Дарби ви предлага възможност да посетите Америка, като комбинирате почивката си и отидете на място, където ще допълните знанията си по английски език. Имате шанс целогодишно да изберете време и да се насладите на обучение и престой в Ню Йорк, Бостън, Лос Анджелис или друг ваш любим град. Разгледайте нашите езикови програми или се свържете с нас за повече информация: 0878 696 115

Какво прави американските университи и езикови центрове толкова специални? За да отговорим на този въпрос, ще изложим пет причини, поради които хора от цял свят се спират на такъв вариант.

1. Обучението в САЩ имат отлична международна репутация.
Езиковите центрове предлагат отлични условия за обучение, като всяка година доразвиват класни стаи, маниери на преподаване и подготовка. Те посрещат хора от цял свят и надграждат техните знания и умения. След успешно преминаване на курса и сертифициране, вие сте готови да се завърнете у дома мотивирани, вдъхновени, със сигурна подготовка по английски език и с възможности за прекрасна кариера.

2. Американските университети са опора на културното многообразие.
Студентите често забелязват, че техните класове и общежития са пълни с ученици от всяка националност, религия или етническа принадлежност, а това е вълнуващ опит. Възможността да попаднете в мултинационална среда и да общувате с много народности, открива нови хоризонти, подхранва вашата толенратност и отвореност към други култури и към света като цяло.

3. Предлагат се отлични помощни съоръжения за чуждестранни студенти.
Американските езикови центрове имат за цел да направят прехода по-плавен и предлагат многобройна подкрепа за подготовката на чужденците в техните учебни групи. Чрез различни дни за ориентация, мини семинари, курсове по английски език, тестове и обучения международните студенти получават съдействие.

4. Набляга се на реални и оптимизирани преживявания в „класната стая”.
Тъй като технологията продължава да обновява и да променя начина, по който се предоставя информацията, езиковите центрове се опитват да се придържат към бързото ускоряване на идеите. Дава се достъп до уеб базирани класове, използване на компютърни тестове и различни вариации на обучение, ролеви игри, модерно преживяване и практикуване в класната стая.

5. Предлага се гъвкава среда за нуждите на всеки ученик.
Обучението осигурява идеална среда за учащите се, характеризираща се с гъвкави методи на обучение и непрекъснат процес на развитие в различните области на обучение.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com