Езиково обучение в дома на преподавателя в различни дестинации по света
24-часовата класна стая или най-ефективният начин да усъвършенствате даден език и да опознаете нова култура отблизо!
Когато искате да напреднете светкавично в обучението си по език и да подобрите уменията си във всеки аспект, доверете се на програмите на Дарби за обучение в дома на учител!
Предимствата на този метод на обучение са много, но най-значим може би е фактът, че учащият получава индивидуален подход, спрямо неговите собствени нужди и това какво трябва да подобри. 
При тези програми ученикът се настанява в дома на преподавателя си или в приемно семейство, част от което е той. Преподавателят поема ангажимента не само да предава знания по език на ученика си, но и в свободното време да си взаимодейства с него в различни активности като гледане на телевизия и филми, различни игри, забавления или разходки или просто да разговарят помежду си. По този начин ученикът се стимулира да прилага придобитите знания и своевременно да ги надгражда.
В свободното време се организират екскурзии до различни дестинации и забележителности, където ученикът истински се потапя в местната култура, общувайки и създавайки нови приятелства с хора от цял свят.
Дарби предлага варианти за обучение в дома на учителя в едни от най-предпочитаните дестинации за пътуване, с възможност за изучаване на едни от най - популярните и говорими езици в света:

UK HLI Английски език в АНГЛИЯ
Malta HLI Английски език в МАЛТА
Ireland HLI Английски език в ИРЛАНДИЯ
France HLI Френски език във ФРАНЦИЯ
Germany HLI Немски език в ГЕРМАНИЯ
Spain HLI Испански език в ИСПАНИЯ

При индивидуално запитване можем да предложим още обучение в дома на преподавател в следните дестинации и с изучаване на следните езици: Египет и ЮАР (арабски език); Китай (китайкси); Чехия (чешки); Дания (датски); Нидерландия и Белгия (нидерландски); Финландия (фински); Канада, Монако, Швейцария (френски); Австрия (немски); Унгария (унгарски); Италия (италиански); Япония (японски); Норвегия (норвежки); Полша (полски); Бразилия и Португалия (португалски); Русия (руски); Коста Рика, Куба, Чили (испански); Швеция (шведски); Турция (турски).
Английски, освен в традиционните Великобритания и Ирландия, можете да изучавате в дома на преподвател в: Австралия, Канада, Франция, Гибралтар, Италия, Малта, Нова Зеландия, Южна Африка, Испания, ЮАР (Дубай), САЩ.
Програмите са подходящи както за по-малки деца и за тийнейджъри, така и за възрастни. Има опции и за практикуване на спорт, традиционни за региона активности, посещение на различни интересни места и забележителности, като всичко това може да се съчете с цялостната програма. 
Запишете се в този тип програма, за да усетите същинската разлика с традиционните методи на обучение по език. Уверяваме ви, че за кратко време ще постигнете напредък, от който самите вие ще се удивите, а междувременно с това ще се забалявате много, ще опознаете една нова култура и ще създадете безброй приятелства с хора от различни кътчета на света!
Ученето може да бъде едно забавно приключение, убедете се сами!
Свържете се с наш консултант още сега, за да изберете най-подходящата за вас програма:
тел.: 0882 214 133 или 02/988 10 82  
e-mail: sledu@darbi.eu 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com