24-часовата класна стая или най-ефективният начин да усъвършенствате даден език и да опознаете нова култура отблизо!

Когато искате да напреднете светкавично в обучението си по език и да подобрите уменията си във всеки аспект, доверете се на програмите на Дарби за обучение в дома на учител!
Предимствата на този метод на обучение са много, но най-значим може би е фактът, че учащият получава индивидуален подход, спрямо неговите собствени нужди и това какво трябва да подобри.

При тези програми ученикът се настанява в дома на преподавателя си или в приемно семейство, част от което е той. Преподавателят поема ангажимента не само да предава знания по език на ученика си, но и в свободното време да си взаимодейства с него в различни активности като гледане на телевизия и филми, различни игри, забавления или разходки или просто да разговарят помежду си. По този начин ученикът се стимулира да прилага придобитите знания и своевременно да ги надгражда.

В свободното време се организират екскурзии до различни дестинации и забележителности, където ученикът истински се потапя в местната култура, общувайки и създавайки нови приятелства с хора от цял свят.

Дарби предлага варианти за обучение в дома на учителя в едни от най-предпочитаните дестинации за пътуване, с възможност за изучаване на едни от най - популярните и говорими езици в света:

Програмите са подходящи както за по-малки деца, така и за тийнейджъри. При запитване в някои от дестинациите се предлагат възможности за обучение и на възрастни.

Запишете се на един такъв езиков курс, за да видите същинската разлика в методите на обучение по език.
Уверяваме Ви, че за кратко време ще постигнете напредък, от който самите Вие ще се удивите, а междувременно с това ще се забалявате много, ще опознаете една нова култура и ще създадете безброй приятелства с хора от различни кътчета на света!

Ученето може да бъде едно забавно приключение, убедете се сами!

 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com