CATS London е английско средно пансионатно училище, което е част от Cambridge Education Group. Кампусът на училището е разположен в централния Лондонски квартал Блумсбъри, средище на културния живот на британската столица. В непосредствена близост са разположени Лондонският университет, Британският музей, Кралската академия за драматично изкуство. Местоположението на кампуса осигурява на на учениците достъп до академична атмосфера и някои от най-забележителните паметници на световното културно и архитектурно наследство.

Училището разполага с най-съвременна материална база. Макар да се намира в самия център на Лондон, колежът предоставя възможности за активен спорт като футбол, волейбол, баскетбол, плуване, бадминтон, кунг-фу, карате, тае-куон-до, танци, фитнес. 

Възможностите за настаняване са в общежитие или в приемно семейство. Общежитията са разположени в сгради с ограничен достъп и се намират под потоянно наблюдение. Стаите са единични, напълно обзаведени и със самостоятелна баня. 

Учебни програми:

  • GCSE
  • IGCSE
  • A Level
  • University Foundation

Изучавани предмети:

Биология, химия, физика, математика, психология, икономика, бизнес науки, счетоводство, политология, социология, география, история, френски език, немски език, испански език, италиански език, изящни изкуства, висша математика, фотография.

Стипендии:

Вид Стипеднии: Академични

Размер на стипендията: до 20% от учебната такса, без настаняването

Брой отпускани стипендии: пет (2 ексклузивно за Консултантска къща Дарби”)

Условия за кандидатстване: оценките от последните три години на кандидата, тест по английски и математика, отличен успех в училище, интервю

Срок за кандидатстване: няма

Дата на провеждане: няма

Приемните изпити могат да се проведат в офиса на Консултантска къща Дарби!

За повече информация:
тел: 02 988 10 82 
e-mail: sledu@darbi.eu

Детайлна информация

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com