Guildhouse School е английско средно пансионатно училище, част от CATS Global Schools. Кампусът на училището е разположен в централния Лондонски квартал Блумсбъри, сърцето на културния живот на британската столица. В непосредствена близост са разположени Лондонският университет, Британският музей и Кралската академия за драматично изкуство. Местоположението на кампуса осигурява на учениците достъп до академична атмосфера и някои от най-забележителните паметници на световното културно и архитектурно наследство.

Училището разполага с най-съвременната материална база. Макар да се намира в самия център на Лондон, колежът предоставя възможности за активен спорт като футбол, волейбол, баскетбол, плуване, бадминтон, кунг-фу, карате, таекуондо, танци, фитнес. 

Възможностите за настаняване са в общежитие или в приемно семейство. Общежитията са разположени в сгради с ограничен достъп и се намират под потоянно наблюдение. Стаите са единични, напълно обзаведени и със самостоятелна баня. 

Учебни програми

  • GCSE
  • IGCSE
  • A-Level
  • Summer Courses
  • University Foundation

Изучавани предмети

  • Биология, химия, физика, математика, психология, икономика, бизнес науки, счетоводство, политология, социология, география, история, френски език, немски език, испански език, италиански език, изящни изкуства, висша математика, фотография.

Приемните изпити могат да се проведат в офиса на ДАРБИ.

Пълна информация за процеса на кандидатстване в училището можете да получите в ДАРБИ – направление „Средно образование в чужбина”
тел.: 02 988 10 82 / 0878 696 118
e-mail: sledu@darbi.eu или в офисите ни в страната - София, Варна, Бургас и Плевен.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com