За училищата
Abbey DLD Group of Colleges е най-голямата частна образователна институция в Лондон и втората по големина частна образователна институция във Великобритания. Училищата в Abbey DLD Group of Colleges са базирани в Лондон, Кеймбридж и Манчестър.
Колежите имат завидна репутация и високо качество на обучението. Основната им цел е да осигурят на всеки ученик най-добрия старт в живота.
Учениците постигат много добри резултати на националните матури на Великобритания, а колежът в Кеймбридж се нарежда сред първите пет във Великобритания.
За учебната 2021-2022 година училищата предоставят възможност за академични стипендии на талантливи български ученици, решили да продължат своето средно образование в тях.
За стипендиите
Вид стипендии: Академични за двугодишната програма A Level
Размер на стипендията: до 50% от учебната такса /без настаняването/ с фокус към икономиката, политиката или научен фокус за DLD. За Abbey Cambridge и Abbey Manchester - от 10 до 20%
Брой отпускани стипендии: В зависимост от показаните резултати
Условия за кандидатстване: Оценките от последните три години на кандидата, тест по английски и математика, отличен успех в училище, интервю
Срок за кандидатстване: До запълване на местата
Дата на провеждане: Няма
За повече информация свържете се с нас на тел: 0878 696 118 или e-mail: sledu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com