За единадесета поредна година, английското училище ще проведе конкурс за стипендии за млади футболни таланти, решили да продължат образованието си и да развият потенциала си в чужбина. Конкурсът е за момчета между 14 и 18 години. Участниците трябва да играят в национални младежки футболни отбори или да са били част от такива, да имат готовност за сериозна работа на футболното игрище, да очакват реализация на най-високо футболно ниво, да имат добро отношение към учебния процес. 

Желаещите да вземат участие в конкурса трябва да покажат своите академични познания по английски език и математика, след което ще могат да  докажат футболните си умения.

Вид Стипедния: Спортна

Размер на стипендията: 100 %

Брой отпускани стипендии: Една

Условия за кандидатстване: Записи на свои участия във футболни мачове, препоръки от треньори и CV, интервю с треньорите

Поради усложнената обстановка, свързана с COVID-19, обявените дати за провеждане на футболния конкус за 100% стипендия на английското пансионатно училище Brooke House College се променят. Засега конкурсът не е отменен и записванията за него продължават. Всички желаещи да вземат участие в обявения конкурс, ще бъдат уведомени своевременно за настъпилите промени в датите за неговото провеждане.

За повече информация свържете се с нас на тел: 02 988 10 82; 0878 696 118 или e-mail: sledu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com