Прекрачете границите си и изградете собствената си кариера с университетските съоръжения от световна класа, обучение по златен стандарт и достъп до реални позиции в индустрията.

Falmouth University е креативна и приветлива общност, в която се обучават над 5000 студенти от 53 страни от цял свят. Обучението във Falmouth е гаранция за достъп до съоръжения от световна класа, впечатляващи връзки с професионалисти в различни изкуства, златен стандарт на обучение и новаторски изследвания.

Кампуси

Falmouth University е специализиран университет за специалности от креативната индустрия с кампуси във Фалмут и Перин, Корнуол, Англия. Създаден като Falmouth School of Art през 1902, а преди това известен като Falmouth College of Art and Design, а след това като Falmouth College of Arts.

 Кампусът Фалмут е основният административен център на университета и е основният център за департаментите по изкуство, дизайн и мода. Той е дом на курсовете за бакалавърска степен по моден дизайн, изобразително изкуство, графичен дизайн, илюстрация, дизайн на спортно облекло, устойчив дизайн на продукти и връзки с обществеността и предлага съоръжения за MA Creative Advertising и MA Illustration: Authorial Practice.

Кампусът в Пенрин разполага със: Семинарни и лекционни зали, Библиотека (включително архиви и специализирани колекции), Бюро за обслужване на студенти и център за ИТ поддръжка, Студентски съюз, Спортен център и много други специализирани съоръжения.

Настаняване

Студентите обитават общежития в кампуса, близо до плажа или в града. Изберат от общи и студийни апартаменти, достъпни стаи и пакети с обслужване. По-голямата част от стаите са със самостоятелна баня. Всяка стая е обзаведена и всички имат wifi. Ако сте студент от първа година, ще имате гарантирано място в общежитията, стига да подадете молбата си навреме.

Степени и програми

Ако искате да се свържете с новатори в индустрията, да си сътрудничите в творчески дисциплини и да се учите от практикуващи професионалисти, Falmouth е точният университет за вас.

Много студенти искат да напредват в кариерата си или да сменят индустрията. Това често може да означава, че работата покрай обучението на студентите е от съществено значение. Ние предлагаме гъвкави възможности за обучение, така че да получите най-добрия университетски опит и да завършите с необходимия опит за избраната от вас кариера.

 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com