Актуални условия за кандидатстване в Германия – прием 2024
Специализиран семинар за гимназисти 11 и 12 клас
6 март – 16.00 часа / онлайн /
На старта на активната фаза на кандидатстудентската кампания за прием в Германия, от есента на 2024, ДАРБИ провежда информационен семинар за кандидат-студенти в чужбина, защото навременната осведоменост на учениците и техните родители е от съществено значение, за да може правилно да се планират нужните подготовки, изпити и процедури при кандидатстване в немските университети.
Високото ниво на преподаване, модерните учебни бази на немските университети и непрестанната нужда на немската икономика от млади и добре квалифицирани специалисти, са сред характеристиките, които предизикват тенденцията на постянно увеличение на броя чуждестранни студенти, обучаващи се в системата на немското висше образование.
Статистиката регистрира увеличение на чуждестранните студенти с почти 90% от 2010 година насам и това съвсем естествено рефлектира върху  върху въвеждането на все по-селективни правила за прием на първокурсниците.
Тъй като платформите за кандидатстване на някои университети вече са отворени за предварителни регистрации, сега е момента да научите най-актуалната информация за условията, сроковете и процедурите за кандидатстване в Германия.
Запишете се за участие в уебинара за кандидатстване в Германия, като попълните регистрационната форма. В деня преди уебинара ще получите по имейл линк и данни за достъп до онлайн системата на събитието.
РЕГИСТРАЦИЯ
 
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com