Академични стипендии за отличните в European University (Международен университет)

И през тази година European University дава възможност на най-изявените кандидат студенти да получат стипендии за обучението си в университета.

Академичните стипендии в размер на 30% от учебната такса са предназначени за кандидат студенти, кандидатстващи за обучение в някой от главните кампуси на Европейския университет в Женева, Монтрьо, Мюнхен или Барселона.

Изисквания за кандидатите за стипендия са:

  • Среден успех 5.50/6.00 (или сходен)
  • Минимум ТOEFL 90 точки, IELTS 7.0 или сходен
  • Есе по една от следните теми: „Създай бизнес идея,която по твоето мнение ще бъде успешна въпреки глобалната икономическа и финансова криза.” (Дължина: 500 думи; Times New Roman 12, single spaced); или „Как Facebook промени начина,по който правим бизнес?” (Дължина/Обем: 500 думи; Times New Roman 12, single spaced)

Документите за кандидатстване се приемат в офисите на ДАРБИ.
Успешните кандидати може да задържат получената стипендия и през следващите години на обучението си в European University, ако поддържат среден академичен успех поне - GPA 3.5/4.

За допълнителна информация и кандидатстване за стипендиите можете да се обърнете към консултантите на ДАРБИ – uniedu@darbi.eu или 02/988 10 92.

Istituto Marangoni (Международен университет)

Istituto Marangoni - Лондон, Милано, Париж, всяка година разглежда кандидатури за стипендии, започващи от намаление на таксата с 5000 евро и достигащи до 50 и 100 % отстъпка за най-добрите кандидати. 100 % стипендии се отпускат изключително рядко, на много ярки и открояващи се с таланта си студенти.   Кандидатства се документално като в допълнение трябва да се представи и портфолио.

Istituto Europeo di Design (Международен университет)

Istituto Europeo di Design, Италия и Испания, всяка година предлага над 30 стипендии за кандидати в бакалавърска степен. Тези стипендии са в размер на 50% и 100% от размера на учебната такса и зависят от академичните резултати на кандидата и неговите художествени умения. Кандидатства се документално като в допълнение трябва да се представи и портфолио.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com