Академични стипендии (за високи академични резултати)
International University of Applied Sciences Bad Honnef, Bonn (Германия)
Университетът предлага ограничен брой стипендии в размер на 50% от годишната такса за обучение и в много редки случаи студентът може да получи 100% стипендия. Стипендията покрива семестриалните такси по време на тригодишното обучение в бакалавърска програма.
University of Hull (Англия)
Университетът отпуска стипендия за отличен успех в размер на 3 000 лири за всяка от годините на бакалавърската програма. Условието за получаване на стипендията за първата година е диплома за средно образование Отличен 6.00 и годишен семеен доход под 42 600 лири.
London School of Business & Finance (Англия)
Университетът има програма за подпомагане на най-добрите кандидати, чрез намаление/отстъпка от таксите в определен размер, в зависимост от периода на кандидатстване и качествата на кандидата.
HTMi (Швейцария)
Като една от най-посещаваните държави е Европа, Швейцария е изградила традиции в туристическите услугите, които предлага на своите гости. Високата оценка, която получава в областта на хотелиерството и туризма я превръщат и в най-желаната образователна дестинация в тази област.
Не един и два университети в чужбина, в областта на хотелиерството и туризма се опитват по един или друг начин да привличат своите студенти.
HTMi е от онези университети, които студентите сами избират, затова, че предлага обучение, което е високо оценено и от университетски класации и от работодатели в тази сфера. Университетът ежегодно организира награждаване на най-добрите и изявени свои студенти, с което съумява да поддържа мотивацията им да постигат резултати, допринасяйки не само за себе си, но и за останалите.
Освен вътрешното награждаване, университетът подпомага и финансово своите студенти. Средствата се отпускат под формата на стипендия, а критериите са добри академични резултати и разбира се мотивацията за развитие в тази сфера. Това позволява на студенти с различни възможности да получат първокласно образование, тъй като стипендията покрива до 40% от таксата за обучението.
Такa HTMi застава крачка пред останалите образователни институции по хотелиерство и туризъм в Швейцария, успявайки да предложи качествено обучение на най-конкурентна цена.
За да получите своята стипендия и да получите най-доброто от швейцарското образование, не пропускайте да се свържете с консултантите на ДАРБИ.
За повече информация и записване потърсете ДАРБИ в удобен за вас офис в София, Варна, Бургас и Плевен на имейл uniedu@darbi.eu или на тел.: 02 / 988 10 92

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com