Отраслови стипендии (за конкретни специалности)
University of Westminster (Англия)
Стипендия за кандидатстващи специалност MA European Studies - пълна стипендия, покриваща таксата на обучение на база финансова нужда и отличен успех.
Стипендия за приети в някоя от магистърските програми на факултета по Media, Art и Design. Тя покрива таксата на обучение и разноските за живот и се отпуска на кандидати с изключителен академичен успех и постижения. Има и няколко стипендии, покриващи само таксата на обучение.
6 пълни стипендии, покриващи таксата на обучение и разноските за живот на кандидати за бизнес магистратури. Стипендиите се дават на кандидати с отичен академичен успех.
MBA стипендии - до 50% отстъпка от таксата за обучение за отлични кандидати. Стипендия David Faddy - отстъпка от 2 500 лири от таксата на обучение за кандидат-магистри, приети в специалностите MA Photojournalism или MA Photographic Studies.
University of Hull (Англия)
За MBA кандидати: 25 стипендии от 6 200 британски лири отстъпка от таксата на обучение за кандидат-студенти за MBA програма, редовно обучение. Стипендиите ще се раздават на база професионален опит и академичен успех.
University of Essex (Англия)
  • 3 стипендии по 5 000 британски лири за магистратура по история на изкуствата 
  • 4 стипендии по 5 000 британски лири за магистратура Masters in Public Health или MRes Health Studies 
  • 3 000 британски лири отстъпка от таксата за MBA кандидати с изключителни академични постижения и сериозен управленски опит
University of Hull (Англия)
Университетът предлага няколко стипендии от 1 000 британски лири под формата на отстъпка от таксата за кандидат-магистри в специалности от областта на политиката.
За повече информация и записване потърсете ДАРБИ в удобен за вас офис в София, Варна, Бургас и Плевен на имейл uniedu@darbi.eu или на тел.: 02 / 988 10 92

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com