Конкурсни стипендии за магистри
Конкурс за стипендии за бъдещи магистри /по регламент зададен от университета/ в Istituto Europeo di Design
Istituto Europeo di Design обявява конкурс за стипендии за магистърско обучение в Италия и Испания и дава възможност на всички кандидати, притежаващи талант и нестандартно мислене, да представят свой проект по темата „Design for a better World”.
Най-добрите проекти ще се борят за 27 стипендии за магистратури в различен размер, с начало октомври 2014 г., в областите: Визуални комуникации, Моден дизайн и Мениджмънт и комуникации.
Академични стипендии за отличните в European University (Международен университет)
И през тази година European University дава възможност на най-изявените кандидат студенти да получат стипендии за обучението си в университета.
Академичните стипендии в размер на 30% от учебната такса са предназначени за кандидат студенти, кандидатстващи за обучение в някой от главните кампуси на Европейския университет в Женева, Монтрьо, Мюнхен или Барселона.

Изисквания за кандидатите за стипендия са:

  • Среден успех 5.50/6.00 (или сходен)
  • Минимум ТOEFL 90 точки, IELTS 7.0 или сходен
  • Есе по една от следните теми: „Създай бизнес идея, която по твоето мнение ще бъде успешна въпреки глобалната икономическа и финансова криза.” (Дължина: 500 думи; Times New Roman 12, single spaced); или „Как Facebook промени начина, по който правим бизнес?” (Дължина/Обем: 500 думи; Times New Roman 12, single spaced)
Документите за кандидатстване се приемат в офисите на ДАРБИ.
Успешните кандидати може да задържат получената стипендия и през следващите години на обучението си в European University, ако поддържат среден академичен успех поне - GPA 3.5/4.
Hult International Business School (Международен университет)
Кандидатства се след потвърден прием от университета чрез есе на предварително определена тема и академични постижения. Стипендиите са във вид на отстъпка от таксата в размер около 15-20%.
За повече информация и записване потърсете ДАРБИ в удобен за вас офис в София, Варна, Бургас и Плевен на имейл uniedu@darbi.eu или на тел.: 02 / 988 10 92

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com