Академични стипендии (за високи академични резултати)
Европейска стипендия за студенти в магистърски програми – Coventry University (Англия)
ДАРБИ има удоволствието да анонсира стипендиите по проект „Европейска стипендия за постижения”, които Coventry University отпуска на всички свои новоприети студенти в магистърски програми, селектирани по проекта за постигнатите от тях отлични академични резултати.
Стипендията е в размер от 500 британски лири. Изискванията за кандидатстване са студентите да бъдат записани в магистърска програма, редовна форма на обучение и да притежават диплома за бакалавър (или неин еквивалент). Необходимо е също така кандидатите да приложат мотивационно писмо в размер около 500 думи, в което да изложат мотивите, че именно те са подходящия кандидат и заслужават да получат стипендията.
Кандидатстването за стипендията може да се извърши в офисите на ДАРБИ, а одобрените кандидати ще бъдат уведомени чрез лични писма от университета.
University of Hull (Англия)
25 стипендии от по 1 500 британски лири отстъпка от таксата на обучение за студенти по MSc програми. Стипендиите ще се раздават на база академични постижения.
University of South Wales (Уелс)
Кандидат-магистри с много добър и отличен успех могат да кандидатстват за еднократна стипендия в размер на 1 500 британски лири. За да кандидатстват, студентите трябва да са приети в магистърска програма редовно обучение с начало септември 2013 г. Необходимо е да имат успех от бакалавърската степен а между 5.00 - 6.00.
За повече информация и записване потърсете ДАРБИ в удобен за вас офис в София, Варна, Бургас и Плевен на имейл uniedu@darbi.eu или на тел.: 02 / 988 10 92

 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com