За ЕС, за Източна Европа, за България

100 стипендии за студентите в Middlesex University (Англия)

Тази година Middlesex University предлага 100 стипендии за своите най-талантливи студенти от Великобритания и Европейския Съюз.

Стипендията Academic Excellence Scolarship осигурява на студенти 50 % намаление от таксата за магистърските програми.

Кандидатстването за стипендията може да се осъществи в офисите на ДАРБИ.

Алтернативен вид стипендия наречена Alumni, позволява на студенти от Европейската общност, записани в магистърски програми, които нямат право да кандидатстват за заем от Британската Финансова служба, да им бъдат поети 20% от магистърските такси. Студентите, получили друг вид стипендия (включително Academic Excellence Scolarship) нямат право да получат и стипендия Alumni.      

За допълнителна информация и кандидатстване за стипендиите можете да се обърнете към консултантите на ДАРБИ – uniedu@darbi.euили 02/988 10 92.

University of Westminster (Англия)

Eastern European Scholarship - стипендията покрива таксата на обучение, разноските за настаняване и живот и за полети от и до Лондон. Условията за кандидатстване е студентът да е от Източна Европа и да възнамерява да се завърне в страната си след завършване. Стипендията се дава на база отличен успех, академичен потенциал и финансова нужда.

University of Bedfordshire (Англия)

Студенти от ЕС, които заплатят цялата такса за магистърска програма при записването в университета, а не разсрочено, получават 50% намаление от таксата. Стипендията важи и за MBA, чиято такса се намалява от 13 500 лири на 6 750 лири.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com