International English Language Testing System (IELTS) е международно признат сертификат за владеене на английски език, който се приема в много университети и колежи в Европа, Канада и Австралия, а също така при кандидатстване за работа в редица компании и фирми по света.


Подготвителният курс се предлага от един от най-реномираните езикови центрове в Англия. Той предлага стандартни и интензивни курсове, специализирани програми за бизнес английски и др.
Подгответе се за IELTS във Великобритания още сега, като изберете между оживените столици Лондон или Единбург, световноизвестния университетски град Кеймбридж или крайбрежния Брайтън.


Подготовката включва 25 часа обучение по език и подготовка за явяване на изпита. Групите се състоят от максимум 12 души, а всеки час е с продължителност 60 минути. Този курс помага на учениците да станат по-уверени в знанията си, във всеки аспект на изпита IELTS, да могат да изразяват мнението и мислите си свободно на английски език и да използват граматиката и синтаксиса на английски ефективно.

Информация, дати и цени за всяка програма можете да видите тук:

exteriors chapter kings cross 32 Подготовка за IELTS в ЛОНДОН
Regent Cambridge 1 Подготовка за IELTS в КЕЙМБРИДЖ
Regent Brighton 2 Подготовка за IELTS в БРАЙТЪН
Regent Edinburgh 8 Подготовка за IELTS в ЕДИНБУРГ

Доверете се на експертна подготовка и грабнете IELTS сертификат с максимално добър резултат!

За повече информация и записване:
тел. 02/988 10 82 или имейл: sledu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com