Подготовка за сертификат IELTS във Великобритания
International English Language Testing System (IELTS) е международно признат сертификат за владеене на английски език, който се приема в много университети и колежи в Европа, Канада и Австралия, а също така при кандидатстване за работа в редица компании и фирми по света.
Подготвителният курс се предлага в един от най-реномираните езикови центрове в Англия. Той предлага стандартни и интензивни курсове, специализирани програми за бизнес английски и др. 
Подгответе се за IELTS във Великобритания още сега, като изберете между оживените столици Лондон или Единбург, световноизвестния университетски град Кеймбридж или крайбрежния Брайтън.
Подготовката включва 25 учебни часа по английски език и специализирана подготовка за всички модули от изпита. Групите се състоят от максимум 12 души, а всеки час е с продължителност 60 минути. Този курс помага на учениците да станат по-уверени в знанията си, във всеки аспект на изпита IELTS, да могат да изразяват мнението и мислите си свободно на английски език и да използват граматиката и синтаксиса на английски ефективно.
Актуални дати, информация и цени за всяка програма можете да видите тук:

exteriors chapter kings cross 32 Подготовка за IELTS в ЛОНДОН
Regent Cambridge 1 Подготовка за IELTS в КЕЙМБРИДЖ
Regent Brighton 2 Подготовка за IELTS в БРАЙТЪН
Regent Edinburgh 8 Подготовка за IELTS в ЕДИНБУРГ

Доверете се на експертна подготовка и грабнете IELTS сертификат с максимално добър резултат!
За повече информация и записвания:
тел.: 0882 214 133
e-mail: sledu@darbi.eu 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com