Конкурсът за 100% футболна стипендия за 2024 г. приключи и има своя победител!
Победителят в тазгодишния конкурс за 100% футболна стипендия, организиран от ДАРБИ и английското училище Brooke House College е ясен.

14-годишният футболен талант Теодор Боев, който в момента играе във Футболен клуб "Берое", Стара Загора се пребори с близо 40 участници, които също дадоха всичко от себе си и бяха отлично подготвени.

Именно затова училището предложи стипендия от 50% на Татяна Радоева, Калоян Бекяров, Камен Събев и Павел Бангеев.
За конкурса
През юни 2024 г. ДАРБИ, заедно със своя дългогодишен партньор – английското училище Brooke House College проведе за 16-та поредна година конкурс за млади футболни надежди и им предостави уникална възможност – 100% стипендия за обучение в училището за големия победител и частични стипендии за най-изявените таланти.
Както всяка година, конкурсът се състоя от два етапа – първо бяха проведени изпити по английски език и математика, а заключителният втори етап, представляващ практическата част от конкурса се проведе от 11 до 14 юни 2024 г.

Конкурсът дава чудесна възможност на много български таланти да получат солидно образование във Великобритания и едновременно с това да развият своите футболни умения. Годишната такса в Brooke House College е близо 47 000 £, а предоставената пълна стипендия е за няколко години и е валидна до края на обучението. Благодарение на конкурса досега над 550 младежи са успели да се докоснат до тази невероятна възможност, а близо 60 от тях са заминали да се обучават в училището със стипендии. Към днешна дата Brooke House College са инвестирали в обучението на български младежи и девойки над 600 000 £.

За много от победителите, конкурсът, последващото обучение и придобитият опит в Brooke House College поставят основите на професионален път, за който мнозина млади футболни таланти мечтаят.

Поздравяваме всички участници за представянето в конкурса и им желаем успех, а на Теодор честитим голямата заслужена победа! С нетърпение ще следим неговия професионален път, който несъмнено ще е изпълнен с много предизвикателства, още големи победи и много покорени върхове!
Разгледайте галерията със снимки от конкурса тук.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com