Конкурсът за 100% футболна стипендия за 2021 г. приключи и има своя победител!
От 30 май до 3 юни 2021 г. в спортния комплекс „Царско село” в град София, се проведе тазгодишният конкурс за 100% футболна стипендия на английското пансионатно училище Brooke House College, дългогодишен партньор на Консултантска къща ДАРБИ. Конкурсът се организира и провежда в София, като през 2021 се проведе за 13-та година.

Преди тренировъчната част, 20 момчета и 2 момичета от цялата страна, на възраст от 13 до 17 години, направиха изпитните тестове по английски език и математика и 8 от участниците се представиха много дорбе и по двата предмета.

Всички участници в конкурса са активно спортуващи ученици, но голяма част от тях са и отлични ученици - това показаха и резултатите от изпитните тестове. Едни от най-добре представилите се са двете момичета.
При стриктна организация и спазвайки здравните норми, четири дни участниците тренираха и участваха във футболна среща, наблюдавани от футболни мениджъри.
Един от треньорите, провели конкурса, под ръководството на мениджъра на Футболната академия на английското училище, е бивш възпитаник на училището. Илиян Митрев е 100% стипендиант на същия конкурс през 2008 година. Завършил е английското училище, тренирайки в неговата футболна академия.
На 3 юни 2021 г., в конферентната зала на комплекс „Царско село”, управителят на Консултантска къща ДАРБИ - г-жа Бистра Илиева, в присъствие на участниците в конкурса и техните родители, обяви името на участника, спечелил 100% футболна стипендия.
Огромната изненада на конкурса е тазгодишният победител. Това е 15-годишната ученичка от София – Виктория Цветкова. В оспорвана надпревара с момчетата именно Виктория спечели 100% стипендия на училището. Тя е ученичка в 9 клас на 51 СУ „Елисавета Багряна”.  Вики, както я наричат близките и приятелите, тренира футбол от 8 години, а професионално се занимава с футбол от 3-годишна възраст. Тренира в отбора на девойките на НСА под ръководството на треньора Божия Ноева. В есето си Виктория казва: „Футболът е моята сродна душа”.
Запознайте се с Вики и чуйте нейните първи впечатления от конкурса, атмосферата на терена, организацията и, разбира се, победата!
Всички участници в конкурса показаха много добра подготовка. Ръководството на училището предложи и 11 частични стипендии в размер от 65% до 30% от годишната такса.
Стипендиите са един невероятен шанс децата да продължат развитието си във футболната школа на Великобритания, като едновременно с това завършат английско средно образование в едно от пансионатните училища на острова.
Пожелаваме им успех!
Разгледайте галерията със снимки от конкурса тук. 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com