Английското пансионатно училище Oxford International College заслужено се нарежда на първо място в Daily Telegraph на основа на резултатите на учениците в A Level. Това го прави най-доброто училище за A Level в Обединеното кралство. Със знанията на най-добрите учители във Великобритания и старанието на учениците се постигат огромни резултати.

Училището е основано през 2002 година и в него се обучават ученици на възраст от 14 до 19 години. Разположено е в един от световните университетски градове – Оксфорд. Учениците следват стратегически глобален път като се фокусират върху резултатите, които искат да постигнат. Специализираната програма и екипът от преподаватели и лични ментори гарантират, че учениците избират правилния път, като изработват план, който да им помогне да увеличат максимално шансовете си за постигане на поставените цели.

Стратегическия глобален път на всеки ученик има три компонента, съответстващи на трите стълба на учебната програма: за академично постижение; за кариерно развитие и за личностно развитие.

Да се научиш да бъдеш уверен, издръжлив, проактивен и фокусиран е от ключово значение за постигане на най-добри резултати. Всеки ученик  се насърчава да участва в поне една от следните извънкласни дейности по време на престоя си в училището: икономическо, екологично, консултантско, шахматно, ветеринарно, дентално, медицинско или инженерно дружество; клубове по науки; арт клуб; клуб веселие; общество по финанси и инвестиции в акции и много други.

За практикуването на плуване, тенис, нетбол, футбол и волейбол са създадени отлични условия. Училището предоставя настаняване в няколко отлични общежития от студентски тип – апартаменти с отделни стаи с бани и общи холни и кухненски помещения; перални помещения; отличен интернет и чудесни открити пространства за разходки.

Учебни програми

  • GCSE
  • A Level

Изучавани предмети

  • Английски език, английска литература, математика, допълнителна математика, висша математика, химия, биология, физика, компютърни науки, бизнес, история, география, китайски език, руски език, психология, икономика, право и др.

Приемните изпити могат да се проведат в офиса на ДАРБИ.

Пълна информация за процеса на кандидатстване в училището можете да получите в ДАРБИ – направление „Средно образование в чужбина”
тел.: 02 988 10 82 / 0878 696 118
e-mail: sledu@darbi.eu или в офисите ни в страната - София, Варна, Бургас и Плевен.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com