St. Clare's, Oxford предлага на своите възпитаници от цял свят първокласно образование в Оксфорд, един от най-интересните градове в цяла Европа. Училището е създадено през 1953 с мисията да допринесе в сферата на образованието на световно ниво. То е готово да посреща ученици и преподаватели от всички националности, които едновременно да допринесат за обучението в общността.
Колежът се намира в покрайнините на Оксфорд – една от световните интелектуални столици и само на 50 мили разстояние от летище Хитроу.

St. Clare’s се гордее с резултатите на своите ученици – средния успех на завършващите е 35 точки, като ежегодно поне два постигат максималния брой от 45 точки.

Училището използва като база 27 красиви викториански сгради, оформени в два кампуса. В него има специализирани музикални кабинети, спортни съоръжения, игрища и басейн. Разполага с голяма библиотека с над 35000 тома книги.

Предлага настаняване на своите ученици в 19 къщи, които са разпределени пропорционално между различните възрастови групи. За модернизиране на материалната база училището е вложило около 1.5 милиона английски лири.

Учебни програми:

One year Pre – IB course
IB Diploma
Foundation course
Summer school / courses

Изучаване предмети:

Английски, френски, испански, немски, руски; математика,физика,химия, биология, бизнес науки и икономика, изкуство и фотография, визуални изкуства, спорт.

Стипендии:

Всяка година училището отпуска две пълни и няколко академични стипендии. Това става на основание на препоръка на преподавател, отлични академични резултати на кандидатите и представяне на интервютата и приемните изпити.

Пълна информация за процеса на кандидатстване в St.Clare’s Oxford ще получите в Консултантска къща „Дарби” – направление „Средно образование в чужбина”: тел. 02 988 10 82, ел.поща: sledu@darbi.eu или в офисите ни в страната - Варна, Бургас и Плевен.

Детайлна информация

 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com