CATS  Canterbury е най-старото училище, влизащо в състава на Cambridge Education Group. Сградата на училището е разположена в непосредствена близост до центъра на Кентърбъри, известен с най-красивата катедрала в Англия – Кентърберийската катедрала.

Програмите в училището дават възможност за избор между втората степен на английското средно образование – A Level  международната диплома  IB. 

Отличната спортна база дава възможност на учениците да практикуват различни видове спорт като футбол, баскетбол, волейбол, бойни изкуства и др. Има възможност за практикуване на салса или класически танци, а така също и занимания по интереси, чрез участие в различни клубове като клуб по дебати и др.

Училището предлага на своите ученици възможност за настаняване в общежитието или в приемни семейства. Общежитието е в непосредствена близост до училището, а семействата са на разстояние не повече от 20 минути. Стаите са с едно или две легла със собствен санитарен възел.

Учебни програми:

  • A Level
  • IB
  • University

Изучавани предмети:

Счетоводство, компютри, икономика, бизнес, английска литература, френски, немски, международни отношения, право, медийни науки, музика и театър, испански, психология, социология, биология, химия, физика, висша математика, история, география и др.

Стипендии:

Вид Стипеднии: Академични

Размер на стипендията: до 20% от учебната такса, без настаняването

Брой отпускани стипендии: пет (2 ексклузивно за Консултантска къща Дарби”)

Условия за кандидатстване: оценките от последните три години на кандидата, тест по английски и математика, отличен успех в училище, интервю

Срок за кандидатстване: няма

Приемните изпити могат да се проведат в офиса на Консултантска къща Дарби!

За повече информация:
тел: 02 988 10 82 
e-mail: sledu@darbi.eu

Детайлна информация

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com