The Worthgate School е най-старото училище, влизащо в състава на CATS Global Schools. Сградата на училището е разположена в непосредствена близост до центъра на Кентърбъри, известен с най-красивата катедрала в Англия – Кентърбърийската катедрала.

Програмите в училището дават възможност за избор между втората степен на английското средно образование - A Level и международната диплома  IB. 

Отличната спортна база дава възможност на учениците да практикуват различни видове спорт като: футбол, баскетбол, волейбол, бойни изкуства и др. Има възможност за практикуване на салса или класически танци, а също така и занимания по интереси, чрез участие в различни клубове като клуб по дебати и др.

Училището предлага на своите ученици възможност за настаняване в общежитие или в приемни семейства. Общежитието е в непосредствена близост до училището, а семействата са на разстояние от не повече от 20 минути. Стаите са с едно или две легла със собствен санитарен възел.

Учебни програми

  • A-Level
  • IB
  • Summer Courses
  • University Foundation

Изучавани предмети

  • Счетоводство, компютри, икономика, бизнес, английска литература, френски, немски, международни отношения, право, медийни науки, музика и театър, испански, психология, социология, биология, химия, физика, висша математика, история, география и др.

Приемните изпити могат да се проведат в офиса на ДАРБИ.

Пълна информация за процеса на кандидатстване в училището можете да получите в ДАРБИ – направление „Средно образование в чужбина”
тел.: 02 988 10 82 / 0878 696 118
e-mail: sledu@darbi.eu или в офисите ни в страната - София, Варна, Бургас и Плевен.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com