Wycliffe College е дневно пансионатно училище, с дългогодишен опит в академичната подготовка на момчета и момичета от цял свят – на възраст между 7 и 18 години. Удобно разположено  в югозапазнат част на Англия, по средата на пътя между известните градове Bath и Cheltenham,  Wycliffe  предлага удобни връзки до международните летища Хийтроу, Бристол и Бирмингам, а също – и до основни пътни и жп артерии. Eлегантнат основна сграда на училището, разположено в просторен кампус, е ободувана с най-модерни технически  удобства, просторни спортни терени, изключителни удобства в настаняването, както и отлични социо-кътове.

Wycliffe College е в топ 10 на английските пансионатни училища, които доказано активно подпомагат  учениците да развиват своя личностен потенциал, които залагат на индивидуалните качества и амбиции на учениците.

Настаняването е организирано в осем къщи – три за момчета, три – за момичета и две –смесени. В  специално разделените зони за учене и за отдих  се предлагат изключителни удобства  за самоподготовка и за почивка.

Училището предлага и 24 ч. медицински грижи при необходимост, като в Медицинския център работят само високо квалифицирани медицински кадри с опит в работа с деца.

Училището предлага и разнообразни извънкласни дейности- по изкуство, драма, музика, хорово пеене и др., както и богата гама от спортни активности: гребане, крикет, хокей, ръгби, тенис, футбол, нетбол, фехтовка и др.

Учебни програми:

  • GCSEs
  • Pre-A level
  • A levels

Изучавани предмети:

Биология, Химия, Дизайн и технологии, ESOL, Френски език, Немски език, Японски език, Испански език, Държава и политика, История CSGE,  История AS и A2 Level, Информационни технологии, Математика, Медийни и кино науки, Музика, Физика, Психология,  Религиозни науки и други.

Стипендии:

Ежегодни стипендии и за двете степени на средното образование – академични, а така също и стипендии за изявени таланти в областта на музиката, драмата и изкуството, спорта.

Приемните изпити могат да се проведат в офиса на Консултантска къща Дарби!

Пълна информация за процеса на кандидатстване в Wycliffe College ще получите в Консултантска къща „Дарби” – направление „Средно образование в чужбина”: тел. 02 988 10 82, ел.поща: sledu@darbi.euили в офисите ни в страната - Варна, Бургас и Плевен.

Детайлна информация

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com