Wycliffe College е дневно пансионатно училище с дългогодишен опит в академичната подготовка на момчета и момичета от цял свят - на възраст между 7 и 18 години. Удобно разположено в югозападната част на Англия, по средата на пътя между известните градове Бат и Челтнъм, Wycliffe предлага удобни връзки до международните летища Хийтроу, Бристол и Бирмингам, а също и до основни пътни и жп артерии. Eлегантната основна сграда на училището, разположено в просторен кампус, е ободувана с най-модерни технически удобства, просторни спортни терени, изключителни удобства в настаняването, както и отлични кътове за социализация.

Wycliffe College е в топ 10 на английските пансионатни училища, които доказано активно подпомагат развитието на индивидуалните качества, потенциал и амбиции на учениците. Настаняването е организирано в осем къщи - три за момчета, три за момичета и две смесени. В специално отделените зони за учене и отдих се предлагат изключителни удобства за самоподготовка и почивка. Училището предлага и 24-часови медицински грижи при необходимост, като в медицинския център работят само висококвалифицирани медицински кадри с опит в работата с деца.

Училището предлага и разнообразни извънкласни дейности - по изкуство, драма, музика, хорово пеене и др., както и богата гама от спортни активности: гребане, крикет, хокей, ръгби, тенис, футбол, нетбол, фехтовка и др.

Учебни програми

  • GCSE
  • Pre A-Level
  • A-Level

Изучавани предмети

  • Биология, химия, дизайн и технологии, ESOL, френски език, немски език, японски език, испански език, държава и политика, история CSGE, История AS и A2 Level, информационни технологии, математика, медийни и кино науки, музика, физика, психология, религиозни науки и др.

Стипендии

  • Ежегодни стипендии и за двете степени на средното образование - академични, а също и стипендии за изявени таланти в областта на музиката, драмата и изкуството, спорта.

Приемните изпити могат да се проведат в офиса на ДАРБИ.

Пълна информация за процеса на кандидатстване в училището можете да получите в ДАРБИ – направление „Средно образование в чужбина”
тел.: 02 988 10 82 / 0878 696 118
e-mail: sledu@darbi.eu или в офисите ни в страната - София, Варна, Бургас и Плевен.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com