Earlscliffe College e международно пансионатно училище, което предлага подготовка за университет на ученици от цял свят на възраст 15 до 19 години. Намира се във Folkestone, само на около час път с влак от Лондон. Главната сграда е във викториански стил, а градината на кампуса е предпочитано от учениците място за срещи, почивка, четене, спорт и др. Настаняването е в общежития, в модерно обзаведени единични и двойни стаи със самостоятелни санитарни възли, като всяко дете има свое пространство за настаняване и за учене; във всички стаи има интернет.

Програмата на обучение е интензивна – за всеки предмет от A level програмата се минават по 9 урока седмично. За същия период са отделени 4,5–6 ч. за самоподготовка на всеки ученик. Всеки петък се провеждат тестове върху усвоения материал по основните изучавани предмети през седмицата.

Учениците тук спортуват активно: футбол, голф, тенис, баскетбол,а също така имат на разположение гимнастическа зала и голям плувен басейн. Организират се посещения на музикални театри и посещения на галерии в Лондон, екскурзии до Белгия и северна Франция.

Учебни програми:

  • A level
  • Летни програми

Изучавани предмети:

Изкуство и дизайн, Биология, Химия, Икономика, Счетоводство, Бизнес науки, География, История, Математика, Езици (френски, немски, испански, арабски, китайски, японски, персийски,португалски, руски, турски и др.),  Физика, Държавно устройство и политически науки, IELTS обучение.

Стипендии:

До 50% от годишната такса за отлични академични постижения, специално за български ученици.

Пълна информация за процеса на кандидатстване в Earlscliffe College ще получите в Консултантска къща „Дарби” – направление „Средно образование в чужбина”: тел. 02 988 10 82, ел.поща: sledu@darbi.euили в офисите ни в страната - Варна, Бургас и Плевен.

Детайлна информация

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com