Earlscliffe College e международно пансионатно училище, което предлага подготовка за университет на ученици от цял свят на възраст 15 до 19 години. Намира се във Folkestone, само на около час път с влак от Лондон. Главната сграда е във викториански стил, а градината на кампуса е предпочитано от учениците място за срещи, почивка, четене, спорт и др. Настаняването е в общежития, в модерно обзаведени единични и двойни стаи със самостоятелни санитарни възли, като всяко дете има свое пространство за настаняване и за учене; във всички стаи има достъп до интернет.

Програмата на обучение е интензивна - за всеки предмет от A-Level програмата се минават по 9 урока седмично. За същия период са отделени 4.5 - 6 ч. за самоподготовка на всеки ученик. Всеки петък се провеждат тестове върху усвоения материал по основните изучавани предмети през седмицата. Учениците тук спортуват активно: футбол, голф, тенис, баскетбол, а също така имат на разположение гимнастическа зала и голям плувен басейн. Организират се посещения на музикални театри и посещения на галерии в Лондон, екскурзии до Белгия и северна Франция.

Учебни програми

  • A-Level
  • Summer courses

Изучавани предмети

  • Изкуство и дизайн, биология, химия, икономика, счетоводство, бизнес науки, география, история, математика, езици (френски, немски, испански, арабски, китайски, японски, персийски, португалски, руски, турски и др.), физика, държавно устройство и политически науки, IELTS обучение

Приемните изпити могат да се проведат в офиса на ДАРБИ.

Пълна информация за процеса на кандидатстване в училището можете да получите в ДАРБИ – направление „Средно образование в чужбина”
тел.: 02 988 10 82 / 0878 696 118
e-mail: sledu@darbi.eu или в офисите ни в страната - София, Варна, Бургас и Плевен.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com