Abbey Group Colleges e група от традиционни пансионатни училища, разположени в най-големите градове на Великобритания – Лондон, Манчестър и Кеймбридж. Колежите имат завидна репутация и високо качество на обучението.

За поредна година учениците от групата колежи постигат много добри резултати на националните матури на Англия, а колежът в Кеймбридж се нарежда сред първите пет училища по успех в програмата А Level. Лондонското училище е създадено през 1931 г. и е разположено в центъра на града. 40% от обучаващите се в Abbey са от 40 различни националности. Abbey в Манчестър е създадено през 1990 г. и също е базирано в центъра на града - съвсем близо до катедралата. Училището е изцяло международно.

Настаняването е в модерно оборудвани общежития – недалеч от училищата. Има възможност за настаняване и в приемни семейства.

Учебни програми

  • GCSE
  • A-Level
  • International Foundation

Изучавани предмети

  • Счетоводство, изкуство и дизайн, биология, бизнес науки, химия, класически цивилизации, изчислителна техника, драма, икономика, английска литература, езици – английски, френски, немски, испански, руски, екология, кино, висша математика, география, история, математика, музика, история, фотография, физика, психология, религиозни науки, информационни технологии, спорт и др.

Стипендии

  • Ежегодни академични стипендии за български ученици до 20% от учебната такса.

Приемните изпити могат да се проведат в офиса на ДАРБИ.

Пълна информация за процеса на кандидатстване в училището можете да получите в ДАРБИ – направление „Средно образование в чужбина”
тел.: 02 988 10 82 / 0878 696 118
e-mail: sledu@darbi.eu или в офисите ни в страната - София, Варна, Бургас и Плевен.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com