Abbey Group Colleges e група от традиционни пансионатни училища, разположени в най-големите градове на Великобритания – Лондон, Бирмингам, Манчестър и Кеймбридж. Колежите имат завидна репутация и високо качество на обучението.

За поредна година учениците от групата колежи постигат много добри резултати на националните матури на Англия, а колежа в Кеймбридж се нарежда сред първите пет училища по успех в програмата А Level. Лондонското училище е създадено през 1931г. и е разположено в центъра на града. 40% от обучаващите се в Abbey са от 40 различни националности. Abbey в Манчестър е създадено в 1990 и също е базирано в центъра на града- съвсем близо до катедралата. Училището е изцяло международно. Училището в Бирмингам е основано през 1992 година и гарантира прием в специалности като медицина, фармация, бизнес, право и финанси. Поддържа тесни връзки с университетите Астън и Бирмингам. Учебната база е в нова, модерна сграда с удобни транспортни връзки с центъра на града. Abbey в Кеймбридж се намира в непосредствена близост до колежите на университета. Материалната му база непрестанно се разширява и обогатява. Класовете са с малко ученици, което позволява индивидуален подход и внимание. Учениците са силно мотивирани за постигането на високи академични резултати

Настаняването е в модерно оборудвани общежития – недалеч от училищата. Има възможност за настаняване и в приемни семейства.

Учебни програми:

GCSE
A Levels
International Foundation

Изучавани предмети:

Счетоводство, Изкуство и дизайн, Биология, Бизнес науки, Химия, Класически цивилизации, Изчислителна техника, Драма, Икономика, Английска литература, Езици – английски, френски, немски, испански, руски, Екология, Кино, Висша математика, География, История, Математика, Музика, История, Фотография, Физика, Психология, Религиозни науки, Информационни технологии, Спорт и др.

Стипендии:

Ежегодни академични стипендии за български ученици до 20% от учебната такса.

Пълна информация за процеса на кандидатстване в Abbey DLD ще получите в Консултантска къща „Дарби” – направление „Средно образование в чужбина”: тел. 02 988 10 82, ел.поща: sledu@darbi.eu или в офисите ни в страната - Варна, Бургас и Плевен.

Детайлна информация

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com