CATS, Cambridge е създадено през 1952г. и се намира в Кеймбридж. Сградите на училището в Bridge House - Кембридж се намират до историческия St John's College парк. Училището разполага с много добра материална база и предлага възможност за практикуване на: футбол, волейбол, баскетбол, бойни изкуства, танци (салса и балет). През свободното си време учениците могат да посещават някои от многобройните клубове по интереси: клубове по дебати, ученически съвет, и др.

Училището разполага с отлична и добре поддържана база, която е основно реновирана през 2007 г. Компютърните зали, учебните лаборатории и библиотеката са изцяло обновени. CATS Cambridge разполага още с театрално и арт студио, както и с музикален кабинет. Настаняването е в приемни семейства или в общежития. Общежитията са в непосредствена близост до кампуса и се намират на 5 до 20 минути ходене пеша. Стаите са с едно или две легла и разполагат със собствен санитарен възел. Кухнята и пералнята, както и телевизор с DVD се намират в общите помещения. В общежитията има Wi-Fi интернет връзка.

 Cambridge Education Group предлага разнообразие от образователни програми за ученици от Великобритания и чужбина.
Като част от Cambridge Education Group, мисията на CATS Cambridge е да съдейства за индивидуалното развитие и потенциала на всеки един ученик.

Учебни програми:

  • GCSE
  • A Level
  • International Study Centre
  • Summer School/ Courses
  • University Fondaion

Изучавани предмети:

Биология, Бизнес науки, Химия, Английска литература, Френски, География, История, Италиански, Математика, Фотография, Физика, Испански, бизнес и финансов мениджмънт, инжинерство, медицина, хуманитарни науки, Arts Management, Media Arts и музика.

Стипендиите са насочени към ученици на възраст от 14 до 17 години, които искат да кандидатстват в колежа през Септември 2014 година и имат интереси в сферата на бизнеса и иновациите. Колежът насърчава у кандидатите развиването на нови и атрактивни бизнес идеи и успешното им защитаване пред техните конкуренти.

Приемните изпити могат да се проведат в офиса на Консултантска къща Дарби!

За повече информация:
тел: 02 988 10 82 
e-mail: sledu@darbi.eu

Детайлна информация

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com