Английското бординг училище Taunton School е основано преди повече от 150 години. Разположено е в Somerset, в югозападна Англия. Разполага както със стари, така и със съвременни сгради, всички оборудвани с модерни съоръжения, включително вътрешен басейн, фитнес зали, салони за спорт, зала по изкуствата и театър.

Към училището е изграден и Международен езиков център (Taunton International Study Center – TISC), предназначен за чуждестранните ученици, които се нуждаятотпо-интензивна предварителна подготовка по английски език преди приема им в английски средни училища.

В езиковия център се обучават средно 55-60 ученика основно чужденци, като всички живеят в общежитията на TISC. Средно на един преподаветел се падат осем ученика. Учебните занятия целят да подобрят нивото на владеене на английски език от учениците, следвайки английската учебна програма по математика, основните науки, география, бизнес и информационни технологии.

Обучението е с продължителност от един срок до една учебна година, а учебните срокове започват през септември, януари и април.

Всички ученици живеят в общежитието на училището под непрекъснатите грижи на преподавателите.

По време на лятната ваканция, в TISC се провеждат курсове, включващи изучаване на английски език и провеждане на различни мероприятия като екскурзии, спорт и други забавления.

Предлагани програми:

  • Pre-GCSE програма - едногодишно обучение преди GCSE за ученици на 13/14 години;
  • GCSE програма – двегодишно обучение преди A Level за ученици над 15 години;
  • GCSE програма – едногодишно обучение преди A Level за ученици над 15 години;
  • Летни курсове за подготовка за кандидатстване в английско средно училище.

Възможни изучавани предмети:

  • Pre-GCSE - английски , математика, география, изкуство, физика, химия, биология, ICT.
  • GCSE двегодишно обучение - английски , математика, география, изкуство, науки, ICT, бизнес.
  • GCSE едногодишно обучение – английски, математика, бизнес, ICT, втори език по избор, изкуство по избор и науки по избор – химия, биология, физика, география.

Приемните изпити могат да се проведат в офиса на Консултантска къща Дарби!

За повече информация:
тел: 02 988 10 82 
e-mail: sledu@darbi.eu

Детайлна информация

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com