St. George's International School е международно пансионатно училище по английската образователна система. Основано е през 1985 година и разполага с три кампуса - в Кьолн, Дуйсбург-Дюселдорф и Мюнхен.

Мисията на училището е чрез партньорство с родителите с учениците и с помощта на преподавателите да се изгради среда, в която учениците да се развиват социално и академичнo, като развиват силно чувство за принадлежност към училището. St. George's International School създава вдъхновяваща среда за развитие на талантите и индивидуалните интереси на всеки ученик. Девизът на училището е: „Ние учим как да се учи, показвайки удоволствието от ученето.”

Образователната институция има стабилната основа на английската образователна система, въвеждайки възпитаниците си в околната среда, в която живеят. При завършването, в последните две години, учениците могат да избират между втората степен на английската система за средно образование - програмата A Level или международната програма - IB. И двете дипломи са международно признати и служат за прием в по-горната степен на образование. Преподаването в училището е на английски език.

Прекрасната материална база на училището дава възможност за множество извънкласни дейности. Музиката, актьорското майсторство и изкуството са добре застъпени в програмата. Различните творчески проекти дават възможност на учениците да разгърнат творческия си потенциал. Учениците могат да спортуват хокей, бадминтон, футбол, лека атлетика, ръгби, крикет и много други спортове. Децата живеят в уютната обстановка на общежитието на училището.

Учебни програми

  • IGCSE
  • A Level
  • IB

Изучавани предмети

  • Биология, химия, икономика, английски, английска литература, немски, немска литература, география, история, математика, музика, физика, испански, визуални изкуства и др.

Приемните изпити могат да се проведат в офиса на ДАРБИ.

Пълна информация за процеса на кандидатстване в училището можете да получите в ДАРБИ – направление „Средно образование в чужбина”
тел.: 02 988 10 82 / 0878 696 118
e-mail: sledu@darbi.eu или в офисите ни в страната - София, Варна, Бургас и Плевен.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com