Училището The Lady Elizabeth School се намира в Cumbre del Sol, Benitachell, великолепно място на крайбрежието на Коста Бланка в близост до популярните курорти на Испания Javea, Moraira, Calpe и Denia.

Училището е основано през 1987 година и в него се обучават деца на възраст от 11 до 18 години от различни краища на света. В училището всяко дете е истински ценено и уважавано като личност. Колективът от преподаватели се стреми да даде възможност на всеки ученик да преследва своите мечти. Кампусът разполага с 5 научни лаборатории, IT студия, напълно оборудвана кухня за уроци по наука на храните, модерни класни стаи с интерактивни дъски, библиотечен мултимедиен център, театър, лаборатории по изкуствата, студио по фотография, музикална лаборатория, физкултурен салон със зрителски места, 25-метров закрит плувен басейн и студия по сценични изкуства и танци.

Пансионът за настаняване на учениците предлага модерни стаи с 2 и 3 легла. В откритите площи, където децата могат да прекарват свободното си време има баскетболно игрище, тенис маса и плувен басейн. На разположение на учениците за спорт са подготвени отлични спортни съоръжения, които позволяват да се практикуват следните спортове: футбол, волейбол, баскетбол, плуване, лека атлетика, ръгби, танци.

Учебни програми

  • IGCSE
  • GCSE
  • A-Level
  • Bachilerato

Изучавани предмети

  • Математика, висша математика, английски език и литература, испански език и литература, немски, френски, нидерландски, руски, китайски, морска наука, изкуство и дизайн, география, история, физика, химия, биология, драма и театър, фотография, информационни технологии, психология, икономика, италиански, португалски

Приемните изпити могат да се проведат в офиса на ДАРБИ.

Пълна информация за процеса на кандидатстване в училището можете да получите в ДАРБИ – направление „Средно образование в чужбина”
тел.: 02 988 10 82 / 0878 696 118
e-mail: sledu@darbi.eu или в офисите ни в страната - София, Варна, Бургас и Плевен.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com