Ако търсите новаторско и предизвикателно обучение, ако имате амбиция за успешна международна кариера, ако ви привлича живота в Нидерландия и ако желаете да се обучавате в истински интеркултурна среда, тогава Windesheim Honours College вашето учебно заведение.

Степени

Windesheim Honours College е предизвикателен нов проект на Windesheim University of Applied Sciences и VU University Amsterdam. В колежа се предлагат отлични бакалавърски програми на английски език в областта на бизнес администрацията.

Настаняване

Базата на Windesheim Honours College се намира в самия център на град Цволе, Нидерландия, а множеството студенти от цял свят създават уникална атмосфера и мултикултурна среда, в която е истинско удоволствие да се живее. Университетът гарантира настаняването на чуждстранните студенти, записани в различните програми.

Основните предимства на Windesheim Honours College са изключителната академична среда и уникалните учебни програми, разработени с широк практически обхват, професионални стажове, обмен и разработване на практически казуси в учебни условия.

Специалности

Студентите могат да получат бакалавърска степен по бизнес администрация, като специализират в следните области:

  • Инженерни науки и иновации
  • Здравеопазване и социални науки
  • Международни комуникации и медии
  • Търговия, транспорт и логистика

 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com