Ако търсите новаторско и предизвикателно обучение, ако имате амбиция за успешна международна кариера, ако ви привлича живота в Холандия и ако желаете да се обучавате в истински интеркултурна среда, тогава Windesheim Honours College вашето учебно заведение.

 Степени

Windesheim Honours College е предизвикателен нов проект на Windesheim University of Applied Sciences и VU University Amsterdam. В колежа се предлагат отлични бакалавърски програми на английски език в областта на бизнес администрацията.

Настаняване

Базата на Windesheim Honours College се намира в самия център на град Цволе, Холандия, а множеството студенти от цял свят създават уникална атмосфера и мултикултурна среда, в която е истинско удоволствие да се живее. Университетът гарантира настаняването на чуждстранните студенти, записани в различните програми.

Основните предимства на WindesheimHonoursCollege са изключителната академична среда и уникалните учебни програми, разработени с широк практически обхват, професионални стажове, обмен и разработване на практически казуси в учебни условия.

Специалности

Студентите могат да получат бакалавърска степен по бизнес администрация, като специализират в следните области:

  • инженерни науки и иновации;
  • здравеопазване и социални науки;
  • международни комуникации и медии;
  • търговия, транспорт и логистика.

 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com